Probleme mari pentru Simona Halep. Riscă să piardă un milion de euro!

Publicat: 14/03/2019 | 09:15

Simona Halep are probleme inclusiv pe plan personal. Eliminată de la Indian Wells, sportiva noastră este în pericol să piardă proprietăți de un milion de euro!

În urmă cu ceva timp, Simona Halep și-a achiziționat, pe Șoseaua Nordului, în zona Herăstrău-Cartierul Francez, o vilă și alte proprietăți. Lucrurile s-au complicat recent când numele fostului lider WTA a apărut ca intervenient forțat într-un proces destul de complicat în care 12 bucureșteni solicită instanței dreptul lor la coproprietate asupra unui teren pe care se află și proprietățile Simonei Halep.

Procesul a început în urmă cu doi ani, iar printre cei care solicită dreptul de intrare în coproprietate se numără și cele două fiice ale omului de afaceri Dumitru Puzdrea: Simona și Andreea. De partea cealaltă, printre proprietarii care apar ca intervievenți în acest proces se numără: Dumitru Dragomir – fost șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Andreea Cosma, Adriana Petrescu (soția lui Dan Petrescu), Stere Halep (tatăl Simonei Halep), precum și o întreagă asociație de proprietari a unui bloc de pe Șoseaua Nordului, confor wowbiz.ro.

La termenul din 20 februarie, Simona Halep a solicitat cererea de chemare în garanție a unei alte persoanei, C.S.. O astfel de solicitare se face în general atunci când există o obligație legală care s-ar putea imputa unei terțe persoane în cazul în care solicitantul pierde un drept. În cazul de față, ar putea fi vorba despre vânzătorul proprietății Simonei.

Zona Nordului-Herăstrău este printre cele mai scumpe din București, iar prețul pe metru pătrat aici este de circa 2.500 euro.

Citește și...