Simona Halep, pe butuci cu afacerile. Firmele familiei au ajuns la datorii de milioane de euro

Publicat: 08/07/2020 | 17:54
Simona Halep, pe butuci cu afacerile. Firmele familiei au ajuns la datorii de milioane de euro

Probleme grave în afaceri pentru familia Halep. În timp ce sportiva se pregătește să construiască două mari clădiri în Constanța, celelalte afaceri ale tatălui și fratelui său întâmpină datorii de milioane de euro.

Deși Simona Halep a ajuns la câștiguri de peste 32 milioane euro din tenis, afacerile familiei sale se confruntă cu o perioadă critică.

CITEȘTE ȘI: Cristi Borcea, pregătit să devină tată pentru a zecea oară: ”Dacă Valentina își dorește, eu nu am nicio problemă”

Mai exact, trei dintre firmele controlate de familia Simonei Halep au ajuns la datorii totale de peste 25 milioane lei (peste 5 milioane euro). Cifra totală de afaceri pentru anul 2019 este de zece ori mai mică, respectiv 2,5 milioane lei (500.000 euro).

Cubit SRL, societatea deținută de tatăl Simonei, Stere Halep, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri 0 și a ajuns la datorii de 7,3 milioane lei. Situația se datorează faptului că localul familiei Halep din Constanța a fost închis anul trecut, clădirea respectivă urmând să aibă o altă destinație.

CITEȘTE ȘI: Ultimă oră! Flick Domnul Rimă s-a testat pentru noul coronavirus: „O întrebare mă apasă”

Mai mult, New Concept Imob SRL, o societate deținută de fratele sportivei, Nicolae Halep, a ajuns să aibă datorii de 15,2 milioane lei, la o cifră anuală de afaceri de 120.000 lei. Firma se ocupă cu tranzacții imobiliare.

Problemele familiei nu o opresc pe Halep să continue noile sale proiecte în materie de afaceri. Astfel, sportiva intenționează să ridice un hotel și o clinică în Constanța. Investițiile sunt unele mari, în conedițiile în care Simona va ridica o construcție cu patru etaje în locul clădirii unde se afla vechea cafenea.

CITEȘTE ȘI: Ce s-a întâmplat cu Siena Vușcan, fetița de 10 ani care a luat locul 2 la ”Românii au talent”? A câștigat 20.000 de euro, iar viața ei…