Simona Halep și viitorul ei soț își caută o casă nouă. I-am filmat la vizionări cu familia extinsă și…

Autor: C. C.
Publicat: 18/05/2020 | 23:24

Competițiile sunt anulate în această perioadă din cauza pandemiei de coronavirus, așa că cea mai bună sportivă din România și-a îndreptat toată atenția către familie. Simona Halep și Toni Iuruc par să aibă planuri extrem de serioase. Au pus ochii pe o superbă locuință, dintr-un cartier select din Capitală, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

Zilele trecute, CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, i-a întâlnit pe Simona Halep și Toni Iuruc în cartierul Primăverii din București. Viitorii soți și-au făcut apariția în zonă la bordul super-bolidului de lux deținut de sportivă, Bentley New Continental GT. Cum este și ea pasionată de caii putere, Simona a fost cea care a condus mașina, iar iubitul ei a ocupat locul din dreapta. (NU RATA: VIITORUL SOȚ AL SIMONEI HALEP ȘI-A PUS BANII LA ADĂPOST! CUM A „TRECUT” TOTUL PE NUMELE MAMEI)

Simona Halep și Toni Iuruc au pus ochii pe un superb apartament în cea mai scumpă zonă din București

Relaxare în familie

Nici nu a parcat bine Simona Halep superba mașină, că și-au făcut apariția și părinții ei, dar și fratele, Nicolae. După toate aparențele, sportiva a întrunit ”comitetul central” pentru a viziona un apartament din zonă. Dacă Simona Halep era într-o formă fizică de invidiat și părea extrem de relaxată în compania familiei, iubitul ei, Toni Iuruc, părea un pic agitat și mai tot timpul a stat cu telefonul la ureche. Probabil că a discutat cu agentul imobiliar cu care urma să se întâlnească.

Toni Iuruc a stat mai tot timpul cu telefonul la ureche

Împreună cu familia, Simona Halep și Toni Iuruc au intrat în unul dintre cele mai noi blocuri care s-au construit în zonă, acolo unde, susțin sursele noastre, cei doi au pus ochii pe un superb apartament. Din câte se pare, înainte de a face o nouă investiție, Simona și Toni au dorit să se consulte cu familia. (NU RATA: LOGODNICUL SIMONEI HALEP N-ARE ODIHNĂ NICI ÎN PANDEMIE. LA VOLANUL BENTLEY-ULUI BENTAYGA DE UN SFERT DE MILION €, ÎȘI “INSPECTEAZĂ” ZILNIC AFACEREA CU…)

Simona Halep, extrem de relaxată în compania familiei

Își doresc nuntă la malul Mării Negre

Simona Halep (28 de ani) își dorește să își unească destinul cu Toni Iuruc (40 de ani) la malul Mării Negre“Mi-ar plăcea să fac nunta în România, nu ştiu dacă pe malul mării, dar mi-ar plăcea să mă căsătoresc la Constanţa. Nu aș vrea să visez la ceva și să nu reușesc să fac să devină realitate, dar mi-aș dori să am aproape cât de mulți oameni din familie și dintre prieteni alături de mine”, a mărturisit Simona Halep, conform Tennis World Italia.

Simona Halep a dezvăluit în cadrul unui interviu mai vechi că ar vrea să aibă moștenitori după ce își va încheia cariera în tenis. “Aș vrea să am o familie și o să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii și să pot. Și nimic tenis, câțiva ani. După aceea o să mă ocup și de ei, să facă un sport, dacă vor, dacă nu, o să îi susțin în totalitate în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie foarte îngrijită după tenis”, a declarat sportiva în urmă cu ceva timp. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL SIMONEI HALEP A “UITAT” DE IZOLARE ÎNTR-UN NEW CONTINENTAL GT ȚIPLĂ, DE 250.000 €)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...