Smiley, unul dintre cei mai bogați prezentatori din România. Ce sumă primește artistul pentru un sezon la ”Românii au talent”

Publicat: 30/05/2020 | 13:15
Smiley, unul dintre cei mai bogați prezentatori din România. Ce sumă primește artistul pentru un sezon la ”Românii au talent”

Este unul dintre cei mai apreciați prezentatori, dar și cântăreți din România! Smiley și-a câștigat aprecierea românilor în ani grei de muncă și pasiune. Îndrăgitul prezentator de la ”Românii au Talent” este răsplătit pe măsură de producătorii de la Pro Tv. Puțini își imaghinează ce salariu câștigă artistul la un sezon de ”Românii au talent”.

Finala de pe 29 mai 2020 i-a făcut pe mulți să se întrebe ce salariu încasează cântărețul din partea postului Pro TV. Prezent și el în cadrul Românii au Talent de un deceniu, alături de Pavel Bartoș, cu care face o foarte bună echipă, artistul se descurcă foarte bine în plan financiar.

CITEȘTE ȘI: Imagini șocante! Incendiu devastator în Prahova. O mare vilă a fost mistuită de flăcări

Chiar dacă din cauza pandemiei de coronavirus Smiley nu a putut avea concerte, acesta a avut un ”back-up” destul de valoros din punct de vedere numeric. Salariile juraților de la PRO TV sunt unele pe măsură și la fel se întâmplă și în cazul artistului.

Salariul lui Smiley de la Românii au Talent nici nu se compară cu cel pe care îl primește, de exemplu, Mihai Petre. Totuși, îndrăgitul cântăreț îl egalează pe Florin Călinescu la nivel de remunerație, pentru că primește nu mai puțin de 200 de mii de euro, pe sezon.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. Scene XXX lângă un loc de joacă pentru copii! Doi români au fost filmați în timp ce făceau amor ziua în amiaza mare

De asemenea, mai este cunoscut că totalul salariilor plătite de PRO TV pentru vedetele acestui show depășește suma de un milion de euro. Cea mai bine plătită personalitate de la masa juriului a fost considerată Mihaela Rădulescu. Aceasta era plătită cu 250 de euro, pentru aparițiile dintr-un sezon.

Smiley și-a lansat recent și o nouă piesă, dar și un clip

La începutul lunii mai, Smiley a lansat piesa ”Va fi bine”, o melodie prin care acesta își cântă convingerea c totul va reveni la normal după o perioadă atât de grea, în care ne-am confruntat cu apariția noului coronavirus. Piesa a fost compusă în timpul perioadei de izolare și distanțare socială, despre secretul fericirii și al binelui care este ascuns în fiecare om.

CITEȘTE ȘI: Țeapă, Pro TV nu îi va da toți cei 120.000 de euro! Câți bani îi vor intra în cont lui Radu Palaniță, marele câștigător de azi-noapte de la Românii au Talent

„Uneori mi se pare că fericirea este o alegere, pentru că de noi depinde cum vedem lucrurile, cum lăsăm să ne afecteze ceea ce ni se întâmplă și cât de des privim cerul și lăsăm să ajungă la noi mesajul . Nu se poate să apară norii și să nu lase la un moment dat locul soarelui și nici nu există problema care să apară în viața noastra și să nu aducă cu ea cel puțin o rezolvare și o lecție învățată. Este o piesă optimistă care sper să reușească să redea senzația de libertate, de dor de ducă, de soare, de mare, de împreună, de tot ce ne place și ne-a lipsit în ultima perioadă“, mărturisește Smiley despre piesa care a adus oricui a ascultat-o zâmbete și vibe pozitiv de la prima audiție.