Țeapă, Pro TV nu îi va da toți cei 120.000 de euro! Câți bani îi vor intra în cont lui Radu Palaniță, marele câștigător de azi-noapte de la Românii au Talent

Publicat: 30/05/2020 | 12:00
Țeapă, Pro TV nu îi va da toți cei 120.000 de euro! Câți bani îi vor intra în cont lui Radu Palaniță, marele câștigător de azi-noapte de la Românii au Talent

Marele câștigător al sezonului 10 ”Românii au talent”, Radu Palaniță, a câștigat premiul de 120.000 de euro, însă puțini oameni știu că nu toată această sumă îi va fi virată în contul bancar.

Sezoanele trecute ale emisiunii Românii au talent au fost martore ale adevăratelor sume primite de câștigători. În anul 2016, Laura Bretan, câștigătoarea sezonului 6 ”Românii au talent” a atras atenția în presă, după ce a mărturisit că nu a primit  suma 120.000 de euro. Aceasta îi acuza pe producătorii show-ului la acel moment că nu vor să-i vireze banii.

CITEȘTE ȘI: Schimbare majoră la Pro TV! ”Vocea României”, cea mai iubită emisiune de muzică, scoasă din grilă. Motivul?

De asemenea, Laura Bretan nu este singura concurentă care a primit premiul în bani cu mult după încheierea concursului „Românii au talent”, scrie ziarulring.ro. Încă de la început, ProTV a specificat în contract un termen de 120 de zile (4 luni) în care se obligă să facă plata. Și chiar în a patra lună s-a realizat plata, au declarat surse din apropierea emisiunii TV.

Ce sumă va primi, de fapt, Radu Palaniță?

Din suma de 120.000 de euro se va confisca 16%, fiind impozitat de stat. Ceea ce înseamnă că statul va încasa 19,200 de euro din premiul câștigat de Radu Palaniță, iar acesta va rămâne în final cu 100.800 de euro.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Sănătății a făcut anunțul: când se va putea renunța la masca de protecție

Mecanicul care a impresionat juriul de la ”Românii au talent”

Radu Palaniță a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, dar că muzica este pasiunea sa cea mare. După ce, la audiții, a reușit să-i impresioneze pe jurați, iar pe Florin Călinescu l-a convins să apese pe butonul auriu, Radu Palaniță a ajuns direct în Marea finală națională.

CITEȘTE ȘI: Terasele se deschid, dar ce nu avem voie să facem cu solnițele și meniurile: ”Nu ar fi un risc mare…”

După momentul său, când a cântat, în manieră proprie, hitul ”My Way”, Radu Palaniță a obținut cele mai multe premii de la telespectatorii români și a câștigat premiul cel mare – titlul de ”cel mai talentat” și suma de 120.000 de euro.