Cine este Radu Palaniță, câștigătorul sezonului 10 Românii au Talent. Ce făcea, de fapt, înainte să participe la emisiune

Publicat: 30/05/2020 | 00:37

Radu Palaniță este câștigătorul sezonului 10 “Românii au talent”. Un sezon plin de surprize, momente splendide, unice și o finală pe măsură, chiar dacă participanții, jurații, dar și prezentatorii show-ului de la Pro TV au fost nevoiți să păstreze distanța socială, având în vedere că pericolul de infecție cu noul coronavirus nu a trecut în România. În rândurile de mai jos, veți descoperi ce făcea de fapt, Radu Palaniță înainte să participe la îndrăgita emisiune din țara noastră!

Citește și: Nadia Comăneci, apariție surpriză în finala de la Românii au Talent! Pe cine a susținut fosta campioană olimpică | VIDEO

Cine este Radu Palaniță, câștigătorul sezonului 10 “Românii au talent”

În vârstă de 40 de ani, Radu Palaniță lucrează ca mecanic la un service auto din București. La audițiile pentru “Românii au talent”, el a mărturisit că s-a apucat de cântat abia la 36 de ani, deși, a spus acesta, muzica este pasiunea sa cea mare. Totul s-a întâmplat la o petrecere, i-a dezvăluit el Andrei Măruță.

“(…). Primul meu job a fost alături de tatăl meu de la care eu am învățat o meserie. Am făcut chestia asta în paralel: școala și cu munca și, la un moment dat, pot să spun că am ales munca. Am fost o familie modestă… cu siguranță au fost unele lipsuri în copilărie și cred că chestia asta cumva m-a făcut să zic: Vreau eu să câștig banii mei, să îmi cumpăr eu ceea ce îmi doresc eu. Cam de pe la 14 ani, mi-am câștigat singur banii. De fel… sunt o persoană mai retrasă, mai tăcută, dacă pot să spun așa. Nu prea vorbesc, e o minune, vorbesc mai mult ca de obicei. (…)”, a povestit Radu Palaniță înainte să performeze pe scena de la “Românii au talent” la începutul acestui an.

Atunci el a primit patru de “Da!”, iar Florin Călinescu a fost cel care a apăsat butonul auriu și l-a trimis direct în marea finală națională. După ce Radu Palaniță a fost acoperit de confetti aurii și, implicit, și scena, celebrul actor i-a spus acestuia: “Eu îți mulțumesc că ai făcut acest pas. (…). Se întâmplă următorul lucru, măi, copii: deci, câteodată, știi, nu trebuie să lași doar pe mâna destinului sau pe mâna eu știu cui… știi? Și atunci, eu vă spun ceva: eu, cel puțin, de un mecanic auto am nevoie, da! Vreau să te responsabilizez”.

Cu câteva zile înainte să câștige “Românii au talent” 2020, bărbatul a mărturisit ce ar face cu valoarea marelui premiu.

“Dacă aș câștiga eu, îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta o familie nevoiașă. Întotdeauna am ajutat oamenii, necondiționat, pentru că sunt OM, a declarat Radu Palaniță, relatează publicația click.ro.

Nu rata: Cine a câștigat FINALA Românii au Talent – Live Update pe Pro TV

Radu Palaniță, câștigătorul “Românii au talent” 2020 © Pro TV
Radu Palaniță, câștigătorul “Românii au talent” 2020 © Pro TV

Află și: Câți bani a încasat, de fapt, marele câștigător al emisiunii Românii au Talent. Suma imensă plătită de Pro TV

În această noapte, după ce și-a auzit numele strigat, Radu Palaniță a spus: “Nu am cuvinte, nu mă așteptam absolut deloc! Ce să spun, am rămas fără cuvinte”. Ulterior, după ce și-a revenit din șocul minunatei vești, a declarat: “Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”.

Radu Palaniță, fost concurent la “Vocea României”

“Nu este prima data când particip la un concurs. Am participat recent la «Vocea României». Din păcate, nu am reușit să întorc niciun scaun. Sper la un trei de da. Sper la un trei de da. (…). Nu am niciun fel de studii muzicale, însă, am aflat că pot să cânt, în urmă cu 4 ani si jumătate, într-un bar de karaoke. De atunci, la fiecare sfârșit de săptămână, frecventez locații de karaoke unde cânt alături de prieteni. Mi-am dat seama că vreau să încânt oamenii cu muzica mea”, a mărturisit Radu Pălăniță în cadrul ediției trecute de la “Românii au talent”, sezonul 10.

Clasamentul finaliștilor de la “Românii au talent” în funcție de voturile telespectatorilor

Locul 10 – Gennady Tkachenko-Papizh
Locul 9 – Daria Călugăru
Locul 8 – Duo Maintenant
Locul 7 – Aura Marcu
Locul 6 – Sara Ardeleanu
Locul 5 – Theodor Marcu
Locul 4 – Erno Varga
Locul 3 – Mihai Țigaret. El a obținut un premiu de 10.000 de euro. “A fost foarte frumos, o experiență de neuitat și vă mulțumesc foarte mult pentru premiu”, a spus adolescentul de 13 ani.
Locul 2 – Siena Vușcan – premiu în valoare de 20.000 de euro
Locul 1 – Radu Palaniță – premiu în valoare de 120.000 de euro

În galeria foto a articolului puteți să-i vedeți pe câțiva dintre finaliștii sezonului 10 al show-ului de talente de la Pro TV, iar AICI puteți să vizionați momentele tuturor celor care au participat în marea finală “Românii au talent” 2020.

Descoperă și: Am aflat ce scrie, de fapt, Mihai Petre pe foaia lui în timp ce jurizează Românii au Talent. Prima imagine cu hârtia juratului Pro TV

Vlad Ciobanu a obținut premiul de originalitate în sezonul 10 de la “Românii au talent”

La 4 ani, Vlad Ciobanu a fost desemnat cel mai original concurent al sezonului 10 de la “Românii au talent”! Originar din Chișinău, băiețelul a câștigat 10.000 de euro în urma participării la show-ului

Când va începe sezonul 11 de la “Românii au talent”

Înscrierile pentru următorul sezon “Românii au talent” au început deja pe site-ul oficial al emisiunii! Dacă România va scăpa în curând de pericolul infecției cu COVID-19, așa cum s-a întâmplat deja în câteva dintre state, producătorii emisiunii “Românii au talent” vor începe după vacanța de vară preselecțiile pentru sezonul 11.

Te-ar putea interesa și următoarele subiecte:

– Ce a spus Mihai Petre despre soția lui Andi Moisescu: “Eu dacă eram Olivia Steer…” Momente tensionate în timpul filmărilor Românii au Talent de la Pro TV

– Andra nu a mai ținut secretul! Ce le-a spus juraților despre fiul ei, în pauza de la Românii au Talent

– Drama prin care a trecut Andi Moisescu, juratul de la Românii au Talent: Poate așa am învățat niște lucruri!”

Citește și...