Nadia Comăneci, apariție surpriză în finala de la Românii au Talent! Pe cine a susținut fosta campioană olimpică | VIDEO

Publicat: 29/05/2020 | 22:40

Surprize peste surprize în finala de acasă a emisiunii “Românii au talent”! O apariție total surprinzătoare a fost reprezentată de cea a Nadiei Comăneci, aflată în izolare în statul american Oklahoma. Fosta campioană olimpică a transmis un mesaj video pentru doi dintre finaliștii show-ului de talente de la Pro TV.

Citește și: Florin Călinescu a făcut o glumă nesărată despre nunta Andrei cu Cătălin Măruță: “Am poze când spărgeați…”

Nadia Comăneci, apariție surpriză în finala de la “Românii au talent”

Da, ați intuit excelent! Nadia Comăneci a acceptat să le facă o surpriză foștilor ei sportivi, Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, care au pregătit un număr spectaculos în finala de la “Românii au talent”, după cum puteți vedea în clipul de mai jos, dar și în galeria foto a articolului!

“Sunt foarte atașată de România pentru că toți antrenorii mei au fost români (…)”, a spus Ludivine Furnon de la Duo Maintenant.

Află și:  Cine a câștigat FINALA Românii au Talent – Live Update pe Pro TV

“Dragă Ludivine, am fost foarte bucuroasă când am văzut că ai primit Golden Buzz la «Românii au talent». Prestația ta alături de soțul tău a fost spectaculoasă. Sunt foarte fericită că gimnastica și pasiunea pentru gimnastică te-au adus și pe altfel de scene. Scene mai mari. Îți doresc succes! Baftă, i-a transmis și Nadia Comăneci, una dintre antrenoarele ei.

Nu rata: Cele trei minuni care au salvat-o de la moarte pe Nadia Comăneci. “Avem o întreagă tradiţie a poveştilor despre…”

“Ce să mai… lucrurile astea transcend orice limbă, cultură, civilizație. (…). Totul era din piatră acolo, iar voi ați reușit să scoateți aur din piatră (…). Foarte frumos, mi-ar fi plăcut să țină cât mai mult acest lucru”, a afirmat Florin Călinescu după ce a văzut ce au pregătit Ludivine Furnon și Nicolas Besnard pentru finala “Românii au talent” 2020.
“Sunteți un model, un exemplu pentru fiecare cuplu! Mi-a fost drag să vă revăd. Voi ați descoperit secretul tinereții veșnice și al iubirii eterne. Vă felicit din toată inima”, le-a spus Andra Măruță celor doi concurenți.
Artiștii francezi Ludivine Furnon și Nicolas Besnard au participat la “Francezii au talent” în urmă cu 10 ani și s-au clasat pe locul șase. Celebra echipă de acrobați a făcut show și pe scena emisiunii “Americanii au talent”. În cadrul audițiilor de la “Românii au talent”, Duo Maintenant au primit Golden Buzz din partea lui Mihai Petre care a fost profund impresionat de numărul lor.

 

Citește și...