Cum vor juriza Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu, în finala Românii au talent: „Va fi nebunie”

Publicat: 29/05/2020 | 18:00
Cum vor juriza Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu, în finala Românii au talent: „Va fi nebunie”

În această seară va avea loc marea finală Românii au talent, în cadrul căreia telespectatorii vor putea să-și voteze artistul favorit, pentru a-l ajuta să câștige premiul de 120.000 de euro. Din cauza pandemiei de coronavirus, emisiunea se va desfășura într-un mod inedit, așa cum nu s-a mai văzut până acum. 

Finala Românii au talent din această seară va fi una cu totul inedită. Jurații concursului de talente vor urmări totul de acasă și la fel se va întâmpla și cu cei doi prezentatori simpatici, Smiley și Pavel Bartoș.

CITEȘTE ȘI – SCHIMBĂRI INEDITE ÎN FINALA ROMÂNII AU TALENT, DIN CAUZA COVID-19. CUM ÎȘI VOR PREZENTA CONCURENȚII NUMERELE ARTISTICE. NU S-A MAI VĂZUT AȘA CEVA!

Concurenții, pe rând, își vor prezenta numerele artistice tot de acasă, prin Skype și vor putea primi voturile publicului prin SMS, pentru a putea câștiga marele premiu de 120.000 de euro.

Pentru prima dată în istoria concursului, locurile 2 și 3 vor fi recompensate

Așa cum vă spuneam, pentru prima dată în istoria concursului de la Pro TV, vor avea loc numeroase schimbări. Locurile 2 și 3 vor fi și ele recompensate cu sume de 20.000, respectiv 10.000 de euro și tot astăzi se va afla cine este câștigătorul premiului de originalitate, pentru care s-a votat în această săptămână.

NU RATA – ROMÂNII AU TALENT, FINALĂ ISTORICĂ ÎN 2020. CUM SE VA TERMINA SEZONUL 10 AL CELUI MAI IUBIT SHOW DE LA PRO TV. E PRIMA DATĂ CÂND SE ÎNTÂMPLĂ AŞA CEVA

„Din punct de vedere tehnic, va fi nebunie. Imaginați-vă că la un moment dat, când va începe votarea sau la anunțarea rezultatelor, pe ecran vor fi mai multe imagini cu cei 10 concurenți, jurații, prezentatorii. Va fi o provocare, ceva nou, original, surprinzător”, au declarat pentru Click! surse din PRO TV.

Care sunt cei 10 finaliști Românii au talent

În această seară, pentru marele premiu vor lupta: Erno Varga, Theodor Marcu, Siena Vușcan, Mihai Țigaret, Sara Ardelean, Duo Maintenant, Aura Marcu, Radu Palaniță, Daria Călugăru, Gennady Tkachenko-Papizh.