Schimbări inedite în finala Românii au talent, din cauza COVID-19. Cum își vor prezenta concurenții numerele artistice. Nu s-a mai văzut așa ceva!

Publicat: 28/05/2020 | 23:13
Schimbări inedite în finala Românii au talent, din cauza COVID-19. Cum își vor prezenta concurenții numerele artistice. Nu s-a mai văzut așa ceva!

Finala Românii au talent va avea loc vineri, pe 29 mai 2020. Din cauza pandemiei de coronavirus, concurenții din acest an își vor prezenta numerele artistice într-o modalitate inedită, cum nu s-a mai văzut până acum. 

Ediția foarte specială Românii au talent, marea finală, va fi difuzată pe 29 mai 2020, de la ora 20:30. Telespectatorii vor putea urmări momentele și vor afla cine va pleca acasă cu marele premiu, de 120.000 de euro și își vor putea susține favoriții.

NU RATA – MIHAI PETRE, LA UN PAS DE ACCIDENT! TOTUL S-A ÎNTÂMPLAT ÎNAINTE DE DECERNAREA PREMIULUI DE ORIGINALITATE, DE LA ROMÂNII AU TALENT: „BINE CĂ NU MI-AI TĂIAT URECHEA”

Din cauza pandemiei de coronavirus, finala Românii au talent din acest an va fi una inedită, așa cum nu s-a mai văzut niciodată.

Concurenții din marea finală Românii au talent, reprezentații din sufragerie!

Numerele artistice din marea finală Românii au talent vor avea loc direct în casa concurenților, în sufrageria acestora, prin Skype, pentru a se evita răspândirea epidemiei de COVID-19. Cel mai probabil și Pavel Bartoș și Smiley vor intra în direct în aceeași manieră, PRO TV lucrând din greu la punerea la punct a show-ului așteptat de toți românii.

Pentru prima dată în istoria acestei emisiuni, PRO TV va acorda premii în bani și concurenților care se vor clasa pe locurile 2 și 3, notează impact.ro.

Ce ar face Siena Vușcan cu marele premiu de 120.000 de euro

Printre finaliștii Românii au talent se numără și Siena Vușcan, fetița care a cucerit-o pe Andra și a primit Golden Buzz din partea artistei. Micuța a vorbit despre planurile pe care le are, dacă ar câștiga marele premiu de 120.000 de euro.

CITEȘTE ȘI – SCANDAL URIAŞ LA ROMÂNII AU TALENT, DUPĂ ULTIMA EDIŢIE DE LA PRO TV: FANII AU LUAT FOC: „NE BĂGAŢI IARĂŞI PE GÂT…”

„Îmi imaginez că sunt într-un basm și am găsit un săculeț cu galbeni. Dau o mână de galbeni școlii mele, de un galben îmi umplu pumnii cu bomboane pe care le presar peste cea mai mare înghețată din lume. Îi dau câțiva și tatei pentru o dubiță, o mână de galbeni o dau pentru o căsuță în pădure, iar restul pun de-o parte, pentru studii”, a transmis Siena Vușcan, potrivit celor de la click.ro.