Mihai Petre, la un pas de accident! Totul s-a întâmplat înainte de decernarea Premiului de Originalitate, de la Românii au talent: „Bine că nu mi-ai tăiat urechea”

Publicat: 22/05/2020 | 14:48

Astăzi chiar este o zi mare, după cum spune Mihai Petre! Juratul de la Românii au talent a făcut o schimbare radicală, înainte de decernarea Premiului de Originalitate, din cadrul concursului de la Pro TV. Cu toate acestea, celebrul dansator a fost la un pas de a fi victima unui accident!

Pandemia de coronavirus ne-a lăsat în izolare mai bine de 2 luni, dar ne-a lăsat și fără saloane de înfrumusețare, motiv pentru care Mihai Petre a avut nevoie urgent de o tunsoare proaspătă. Juratul de la Românii au talent a făcut mai multe instastory-uri astăzi în care le-a mărturisit fanilor săi că a venit ziua cea mare, în care în sfârșit se poate bucura de o tunsoare și de o schimbare de look. La salonul de înfrumusețare, Mihai Petre a fost aproape de un accident!

NU RATA – CE DRAMĂ ASCUNDE MIHAI PETRE: „BOALA ASTA NECRUȚĂTOARE CARE A OMORÂT ATÂȚIA OAMENI A CĂZUT CA UN TRĂSNET”

Mihai Petre și-a schimbat look-ul, dar era să rămână fără ureche!

Deși toată lumea s-a obișnuit ca Mihai Petre să aibă părul mai lung, de această dată, juratul de la Pro TV a făcut o schimbare radicală de look. Cu doar câteva ore înainte de decernarea Premiului de Originalitate de la Românii au talent, Mihai Petre a ales să se tundă mai scurt și să-și aranjeze părul altfel. Juratul a purtat mască pe toată durata executării tunsorii, iar hairstylistul său a fost la un pas de a-i tăia urechea. Mașina pe care o folosea pentru a-l tunde pe Mihai Petre a tăiat elasticul măștii de protecție, iar acesta, ușor speriat, a făcut haz de necaz.

CITEȘTE ȘI  – CE MĂSURI DE PROTECȚIE ȘI-A LUAT MIHAI PETRE PENTRU A NU-ȘI INFECTA FAMILIA CU COVID-19. “NU FAC PARTE DIN CATEGORIA CELOR CARE…”

„A venit și ziua asta, e o zi mare! E o zi mare, vă spun. Yeeeeey! Ne tundem. Ne tundem frumos, da? Fără urechi. Nu filăm urechile, suntem gata. Ce ai făcut? Bine că nu mi-ai tăiat urechea” a replicat, cu zâmbetul pe buze, Mihai Petre.

Citește și...