Acasă » Vedete » Cine a câștigat FINALA Românii au Talent – Live Update pe Pro TV

Cine a câștigat FINALA Românii au Talent – Live Update pe Pro TV

De: Alice Zotta 30/05/2020 | 00:27
Cine a câștigat FINALA Românii au Talent – Live Update pe Pro TV

Smiley și Pavel Bartoș au anunțat cine a câștigat finala “Românii au talent” 2020! În cursa pentru marele premiu de 120.000 de euro și, în același timp, pentru titlul de cel mai talentat concurent al sezonului 10 s-au aflat următorii artiști: Sara Ardeleanu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Aura Marcu, Theodor Marcu, Radu Palaniță, Mihai Țigaret, Gennady Tkachenko-Papizh, Erno Varga, Siena Vușcan. În rândurile de mai jos, veți găsi informații noi din ediția difuzată în această seară la Pro TV, începând cu ora 20:30.

Citește și: Nadia Comăneci, apariție surpriză în finala de la Românii au Talent! Pe cine a susținut fosta campioană olimpică | VIDEO

Cine a câștigat finala “Românii au talent” 2020 – Live Update de pe Pro TV

Sâmbătă 30 mai 2020 marea finală a emisiunii “Românii au talent”

UPDATE 00:25 – Florin Călinescu i-a spus câștigătorului “Românii au talent” 2020: “Radu, îți doresc o frumoasă carieră muzicală, dar ține-te și de cariera ta că îți povestește Andra cum e cu concertele acum. Asta e o dovadă pentru toți talentații, și de peste granițe. Lumea are talent. Radu, o să te trezești zilele următoare… Te văd ca un om cu picioarele pe pământ”.

Vă reamintim că îndrăgitul actor i-a dat lui Radu Palaniță Golden Buzz în sezonul cu numărul 10 al emisiunii de la Pro TV.

Nu rata: Florin Călinescu a făcut o glumă nesărată despre nunta Andrei cu Cătălin Măruță: “Am poze când spărgeați…”

UPDATE 00:19 – Extrem de emoționat de vestea primită, Radu Palaniță a lăsat-o pe Siena Vușcan să își exprime bucuria imensă pe care a simțit-o. Ulterior, câștigătorul sezonului 10 al show-ului de talente de la Pro TV a spus: “Nu am cuvinte, nu mă așteptam absolut deloc! Ce să spun, am rămas fără cuvinte”.

După ce și-a revenit din șocul minunatei vești, Radu Palaniță a mai declarat:“Nu cred că îmi ajung cuvintele pentru a mulțumi tuturor. Pentru faptul că eu am oferit oamenilor multă emoție, aceștia nu au întârziat să-mi întoarcă serviciul, copleșindu-mă cu mesaje de susținere, admirație și încurajare. Un schimb de emoții. Le doresc tot binele din lume, să aibă încredere în mine în continuare și promit că am să fiu acolo să-i alin, să-i bucur și să-i încânt de fiecare dată, cât va fi posibil”.

Află și: Cine este Radu Palaniță, câștigătorul sezonului 10 Românii au Talent. Ce făcea, de fapt, înainte să participe la emisiune

UPDATE 00:16 – Prezentatorii de la “Românii au talent” au dezvăluit cine sunt concurenții care s-au clasat pe podium în marea finală a sezonului 2020!

Locul 3 – Mihai Țigaret. El a obținut și un premiu 10.000 de euro. “A fost foarte frumos, o experiență de neuitat și vă mulțumesc foarte mult pentru premiu”, a spus adolescentul de 13 ani.
Locul 2 – Siena Vușcan – premiu în valoare de 20.000 de euro
Locul 1 – Radu Palaniță – premiu în valoare de 120.000 de euro

Prima reacție a lui Radu Palaniță după ce a aflat că este câștigătorul “Românii au talent” © Pro TV
Prima reacție a lui Radu Palaniță după ce a aflat că este câștigătorul “Românii au talent” © Pro TV

UPDATE 00:07 – Pavel Bartoș și Smiley au anunțat clasamentul finaliștilor de la “Românii au talent” în funcție de voturile telespectatorilor:

Locul 10 – Gennady Tkachenko-Papizh
Locul 9 – Daria Călugăru
Locul 8 – Duo Maintenant
Locul 7 – Aura Marcu
Locul 6 – Sara Ardeleanu
Locul 5 – Theodor Marcu
Locul 4 – Erno Varga

Radu Palaniță, Siena Vușcan și Mihai Țigaret, înainte ca Smiley și Pavel Bartoș să anunțe câștigătorul “Românii au talent” 2020 © Pro TV
Radu Palaniță, Siena Vușcan și Mihai Țigaret, înainte ca Smiley și Pavel Bartoș să anunțe câștigătorul “Românii au talent” 2020 © Pro TV

UPDATE 00:03 – Florin Călinescu, despre sezonul din acest an al show-ului de la Pro TV: “Nu este un 10 perfect, este un 10 mai mult ca perfect, pentru că a trebuit să învingem necazul ăsta care a venit din senin. Umanismul ăsta care a venit în aceste condiții merită apreciat, va rămâne în memoria mea. Un zece mai mult ca perfect! Să fim solitari și solidari (…)”.

Vineri, 29 mai 2020 marea finală a emisiunii “Românii au talent”

UPDATE 23:59 – Cel mai original concurent al sezonului 10 de la “Românii au talent” este Vlad Ciobanu. El a câștigat 10.000 de euro!

UPDATE 23:58 – Carismaticii prezentatori ai emisiunii de la Pro TV au anunțat încheierea votului finaliștilor de la “Românii au talent” 2020.

UPDATE 23:17 – Smiley a cântat cel mai nou single… “Va fi bine! ”

UPDATE 23:14 – Smiley și Pavel Bartoș au spus “START VOT!”, astfel că toți cei care își doresc au posibilitatea să își susțină favoriții fie prin sms, la numărul de telefon 1264 (tarif 0.48 euro, TVA inclus, valabil în rețelele Telekom, Orange, Vodafone și Digi Mobil),  folosind codurile de concurs ale fiecăruia dintre ei, fieonline pe site-ul romaniiautalent.protv.ro.

UPDATE 22:39 – Ultimul finalist care a evoluat în ediția din această noapte de la “Românii au talent” a fost Mihai Țigaret, pianistul de 13 ani care a impresionat-o enorm pe Andra Măruță în cadrul audițiilor.

UPDATE 22:39 – Gennady Tkachenko-Papizh ne-a uimit din nou cu talentul său unic. 

UPDATE 22:26 –Siena Vușcan a avut o apariție spectaculoasă, iar momentul ei a fost filmat la Cheile Turzii. În vârstă de 10 ani, cântăreața care a trăit o perioadă bună în China împreună cu părinții săi, le-a făcut câte o surpriză celor patru jurați! Fără să prelungim suspansul, ea le-a arătat portretele pe care le-a lucrat cu multă atenție.

UPDATE 22:06 – În vârstă de 6 ani, Theodor Marcu i-a surprins din nou plăcut pe jurați cu talentul său de a face calcule într-un timp scurt. El le-a vorbit și despre visurile sale.

UPDATE 21:54 –A fost momentul în care Sara Ardeleanu a făcut show în finala “Românii au talent” 2020.

UPDATE 21:33 –Erno Varga i-a emoționat pe toți cei din staff-ul emisiunii de la Pro TV, iar Florin Călinescu i-a făcut o propunere pe care el a accpetat-o imediat.  Juratul “Românii au talent” i-a spus în glumă că este dispus să meargă să spele vasele în locul său restaurantul în care lucrează, iar tânărul să cânte în acel timp…

UPDATE 22:22 – Duo Maintenant, echipa de acrobați formată din artiștii francezi Ludivine Furnon și Nicolas Besnard, a avut un număr de excepție. În plus, concurenții au avut parte de o surpriză din partea Nadiei Comăneci, care i-a antrenat la un moment dat în cariera lor.

UPDATE 21:03 Cea de-a treia concurentă care a evoluat în finala “Românii au talent” este Aura Marcu. În vârstă de 33 de ani, ea este stewardesă și a trăit în mai multe orfelinate din Bacău.

UPDATE: 20:48 – Daria Călugăru a fost cea care a urmat în finala show-ului de talente de la Pro TV. “Față de preselecții mi se pare că ai mai găsit variante noi”, i-a spus Mihai Petre dansatoarei pe hoverboard. Ulterior, Andra a reacționat: “Ești și talentată și creativă”,  iar Andi Moisescu i-a mărturisit: “M-am uitat cu mult drag la momentul tău”.

UPDATE 20:35 – Primul finalist care a performat în ultima ediție din acest sezon de la “Românii au talent” este Radu Palaniță.

“După ce am apărut la televizor au apărut și câteva oferte, dar totul a stagnat din cauza acestui necaz (n.r.: coronavirusul). Simt un pic de presiune în ceea ce privește momentul din finală. Este o melodie în care mă regăsesc”, a spus Radu Palaniță. El a interpretat melodia “My Way” a regretatului artist Frank Sinatra.

UPDATE 20:35 – Florin Călinescu, mărturisire haioasă către Andra: “Am luat 40 de curci ca să te îmbrac în piele de curcan, că aia de găină, nu se mai poartă”.

Jurații de la “Românii au talent”, în timpul finalei sezonului 10 © Pro TV
Jurații de la “Românii au talent”, în timpul finalei sezonului 10 © Pro TV

UPDATE 20:31 – Pavel Bartoș și Smiley au dezvăluit că, deși, nu s-au făcut cele două semifinale ale emisiunii, în contextul pandemiei, finala “Românii au talent” va fi una grandioasă.

Cei doi prezentatori au păstrat distanțarea socială și nu s-au îmbrățișat în cadrul finalei de la “Românii au talent”.

Pavel Bartoș și Smiley, în cadrul finalei “Românii au talent” 2020 © Pro TV
Pavel Bartoș și Smiley, în cadrul finalei “Românii au talent” 2020 © Pro TV

UPDATE 20:29 – A început ultima ediție a sezonului 10 de la “Românii au talent”! Cei patru jurați au făcut câteva mărturisiri despre numerele pe care le-au văzut anul acesta pe scena emisiunii de la Pro TV.

Ultima ediție a sezonului 10 de la “Românii au talent” a început cu declarațiile juraților care sunt pur și simplu impresionați de talentele participanților din acest an © Pro TV
Ultima ediție a sezonului 10 de la “Românii au talent” a început cu declarațiile juraților care sunt pur și simplu impresionați de talentele participanților din acest an © Pro TV

Nu mai e un secret pentru nimeni că cei 10 concurenți rămași în finala specială de la “Românii au talent”, în contextul pandemiei de coronavirus, sunt cei care au primit Golden Buzz în cadrul audițiilor. Dacă vă doriți să revedeți momentele lor de aur de pe scena de la Pro TV sau să descoperiți detalii prețioase despre viețile lor puteți da click pe numele concurentului care vă interesează: Sara Ardeleanu, Daria Călugăru, Duo Maintenant, Aura Marcu, Theodor Marcu, Radu Palaniță, Mihai Țigaret, Gennady Tkachenko-Papizh, Erno Varga, Siena Vușcan.

AICI puteți urmări live online finala sezonului 10 de la “Românii au talent”!

Nu rata: Premiu colosal la Românii au Talent! Câţi bani ia câştigătorul premiului de originalitate de la Pro TV

Unii dintre concurenți au dezvăluit ce ar face cu banii câștigați la “Românii au talent” 2020

“Cu cei 120.000 de euro… mi-aș dori să ne cumpărăm o casă”, a mărturisit Sara Ardeleanu (10 ani) recent pentru click.ro.

Cu cei 120.000 de euro mi-aș dori să am parte de câteva călătorii alături de familie, iar pe restul îi voi investi în educația mea”, a spus dansatoarea pe hoverboard Daria Călugăru, în vârstă de 12 ani.

Potrivit sursei citată mai sus, Duo Maintenant, echipa de acrobați formată din artiștii francezi Ludivine Furnon și Nicolas Besnard: “Având în vedere situația economică actuală, cu acești bani am vrea să asigurăm viitorul familiei noastre”.

“Dacă aș câștiga mare premiu, mi-aș dori să îmi pot cumpăra o casă și cu restul banilor să-i pot ajuta și pe cei nevoiași”, a spus Aura Marcu (33 de ani), stewardesa orfană din Bacău.

Theodor Marcu, geniu al matematicii la doar șase ani, a dezvăluit: “Dacă eu aș câștiga, aș vrea să vizitez casele memoriale ale tuturor celor despre care am citit: Bethoven, Mozart…”.

Radu Palaniță, mecanicul auto de 40 de ani, cu o voce splendidă a zis: “Dacă aș câștiga eu, îmi voi cumpăra o casă, îmi voi ajuta familia și prietenii și voi ajuta o familie nevoiașă”.

Dacă aș câștiga «Românii au talent», aș investi în mine pentru a ajunge cât mai departe în această carieră muzicală”, a spus Mihai Țigaret, pianistul de 13 ani care a impresionat-o enorm pe Andra Măruță.

În timp ce alții știu ce vor face cu marele premiu dacă vor câștiga finala show-ului de la Pro TV, Erno Varga (31 de ani), spălător de vase din Oradea, care a uimit cu vocea sa incredibilă nu s-a gândit încă la acest lucru.

“Încă nu m-am gândit, parcă nu mă pot gândi ce să fac cu suma asta de bani. Cu siguranță Dumnezeu mă va ajuta să iau deciziile potrivite”, a mărturisit Erno Varga, conform sursei citată mai sus.

“Îmi imaginez că sunt într-un basm și am găsit un săculeț cu galbeni. Dau o mână de galbeni școlii mele, de un galben îmi umplu pumnii cu bomboane pe care le presar peste cea mai mare înghețată din lume. Îi dau câțiva și tatei pentru o dubiță, o mână de galbeni o dau pentru o căsuță în pădure, iar restul pun de-o parte, pentru studi”, a declarat Siena Vușcan.

“Aș vrea să-mi ajut familia și să investesc într-un nou proiect la care mă gândesc de multă vreme”, a afirmat celebrul imitator de sunete Gennady Tkachenko-Papizh.

Descoperă și: Am aflat ce scrie, de fapt, Mihai Petre pe foaia lui în timp ce jurizează Românii au Talent. Prima imagine cu hârtia juratului Pro TV

Ei sunt cei mai talentați 10 finaliști. Revezi momentele lor din audiții și bucură-te de Marea Finală Romanii au talent în seara aceasta, de la 20:30, pe PRO TV!

Publicată de Romanii au talent pe Vineri, 29 mai 2020

Mesajul lui Gennady pentru telespectatorii show-ului de talente de la Pro TV

“Dragi prieteni români, rămân recunoscător pentru toate emoțiile pe care le-am trăit datorită vouă! Vă mulțumesc că m-ați primit cu căldură și inima dechisă. Votați-l pe cel care considerați că e cel mai bun. Votați pe cel care vă impresionează cel mai mult. Nu țineți cont de etnie, naționalitate sau religie! Faceți cum vă zice inima!”, a spus cu multă emoție în glas artistul originar din Rusia, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Întrebat în cadrul unui interviu oferit de curând cum i s-a schimbat stilul de viață în această perioadă a pandemiei de coronavirus, celebrul artist care s-a născut în Rusia a mărturisit: “M-am izolat, împreună cu familia, la țară, la o sută de km de Berlin, unde avem o cabană și puțin teren. Am muncit în grădină, așa cum face orice gospodar la țară, m-am uitat la filme și m-am bucurat de natură. În apropiere există o pădure în care merg ori de câte ori am ocazia. Natura mă inspiră!”, relatează romaniiautalent.protv.ro.

Află și: Mihai Petre, la un pas de accident! Totul s-a întâmplat înainte de decernarea Premiului de Originalitate, de la Românii au talent: “Bine că nu mi-ai tăiat urechea”

MAREA FINALĂ NAȚIONALĂ – Românii Au Talent – Vineri la PRO TV

Nu… cu talentul nu te joci, pentru că în spatele lui se ascunde multă muncă, iar pe scenă se vede doar #un10perfect. Nu rata MAREA FINALĂ Românii Au Talent – Vineri, 29 mai. Numai la PRO TV!#MareaFinalăNațională #Finaladeacasă #Talent #Perfect

Publicată de Romanii au talent pe Luni, 25 mai 2020

Dacă România va scăpa în curând de pericolul infecției cu COVID-19, așa cum s-a întâmplat deja în câteva dintre state, producătorii emisiunii “Românii au talent” vor începe după vacanța de vară preselecțiile pentru sezonul 11.

Te-ar putea interesa și următoarele subiecte:

– Ce a spus Mihai Petre despre soția lui Andi Moisescu: “Eu dacă eram Olivia Steer…” Momente tensionate în timpul filmărilor Românii au Talent de la Pro TV

– Andra nu a mai ținut secretul! Ce le-a spus juraților despre fiul ei, în pauza de la Românii au Talent

– Drama prin care a trecut Andi Moisescu, juratul de la Românii au Talent: Poate așa am învățat niște lucruri!”

– Andra, îngrijorată din cauza lui Cătălin Măruță! A făcut anunțul la Românii au Talent: “Te rog…”

Ce salariu au șoferii care lucrează la Românii au Talent. Câți bani le dă, de fapt, Pro TV pentru un weekend de filmare

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția lui s-au despărțit
„Omul cu Tourette” a DIVORȚAT în secret! Motivul jenant pentru care Andrei Ungureanu și soția...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Românca din Pașcani, FILMARE VIRALĂ! Cum apare cu iubitul celebru, după ce a rămas gravidă
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani. Prima soție a avut 17 ani
Actorul român care s-a însurat de nouă ori după ce a împlinit 50 de ani....
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai...
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Poate fi anulat ITP-ul dacă mașina scoate prea mult fum?
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din pat”. Cum l-a afectat pe artist procedura secretă și când a avut loc, de fapt, separarea celor doi
Adevărul despre despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu: ,,N-am putut să mă ridic din...
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut anunțul chiar în ședința de guvern
Pensiile din luna mai intră înainte de Sărbătorile de Paște! Premierul Marcel Ciolacu a făcut...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în familie. „Niciodată nu a ținut de note sau copiii să fie olimpici.”
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Cum ar putea folosi armata câinele-robot? VIDEO
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Au editat ADN-ul uman cu Inteligența Artificială! Ce-a urmat este ULUITOR
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Alimentul care e la mare căutare înainte de Paște. Numărul comenzilor a explodat în România
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei. E bună pentru cei cu diabet sau probleme de digestie
Planta plină de vitamine pe care românii evită să o consume din cauza aspectului ei....
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
Pensionarea anticipată. Penalizările care se vor aplica din septembrie
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești nativi!
3 zodii care nu își vor cere NICIODATĂ iertare. Nu aștepta scuze de la acești...
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Răsturnare de situaţie! Cine a preluat, de fapt, şefia clanului Corduneanu, după moartea Stăpânului Moldovei
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Câți bani a strâns Selly până acum:
Câți bani a strâns Selly până acum: "Până la 18 ani am cheltuit foarte mulți...
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Cum reușește Elena Gheorghe să aibă o siluetă de invidiat. La ce renunță artista
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai fi la fel pentru ele
Schimbare majoră în viața acestor trei zodii! De la 1 Mai, nimic nu va mai...
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice
Ce documente importante ascunde arhiva de la Vatican. Acestea sunt marile secrete ale Bisericii Catolice