Florin Călinescu a făcut o glumă nesărată despre nunta Andrei cu Cătălin Măruță: “Am poze când spărgeați…”

Publicat: 29/05/2020 | 21:48

În această seară, în cadrul finalei de la “Românii au talent”, Florin Călinescu a făcut o glumă nesărată despre ziua nunții Andrei și a lui Cătălin Măruță. Îndrăgita cântăreață nu i-a răspuns la provocare cu vreo replică, ci a râs împreună cu ceilalți doi jurați ai show-ului de la Pro TV.

Descoperă și: Cine a câștigat FINALA Românii au Talent – Live Update pe Pro TV

Florin Călinescu a făcut o glumă nesărată despre nunta Andrei cu Cătălin Măruță

Andra și Florin Călinescu au o relație foarte apropiată și își permit multe glume… chiar și dintre cele mai nesărate. Deșii unii dintre fanii artistei l-au criticat pe celebrul actor pentru anumite replici, pe care le-au considerat prea dure… el nu a renunțat la acestea. Iar în această seară, după momentul unuia dintre finaliștii sezonului 10 de la “Românii au talent”, juratul a inventat o scenă haioasă despre care a spus s-ar fi petrecut în ziua în care Andra și Cătălin Măruță și-au unit destinele.

“Știu, știu, nu am poze de la nunta voastră?! Când spărgeați ceapa și întindeați pateul pe pâine”, a spus Florin Călinescu în urmă cu câteva momente la “Românii au talent”.

Citește și: Andra a dezvăluit cum s-a schimbat Cătălin Măruță în perioada distanțării sociale! Orice femeie își dorește asta de la partenerul ei

Talentata cântăreață și soțul ei împlinesc 12 ani de la nuntă peste trei luni. Ei se iubesc mai mult și sunt împliniți de ceea ce au realizat până în prezent. Desigur, David și Eva Măruță sunt cele mai prețioase comori din viața lor.

Nu rata: Câți bani aduc acasă Andra și Cătălin Măruță? Cei doi își pot cumpăra o garsonieră în fiecare lună

Andra a devenit soția lui Cătălin Măruță chiar în ziua în care ea a împlinit 22 de ani, respectiv pe 23 august 2008 © gds.ro
Andra a devenit soția lui Cătălin Măruță chiar în ziua în care ea a împlinit 22 de ani, respectiv pe 23 august 2008 © gds.ro

Află și: Ce vedete fac cei mai mulți bani din Internet!? Locul ocupat de Andra, Selly, Dorian Popa sau Adelina Pestrițu

Andra a făcut nunta cu prezentatorul Cătălin Măruță în urmă cu mai bine de 11 ani

Andra, pe numele din buletin, Alexandra Irina, face parte din categoria celor mai iubite şi talentate artiste din ţară. Fiecare piesă fie ea pop sau R&B pe care o lansează ajunge hit într-un timp scurt. Ea s-a născut pe 23 august 1986, în Câmpia Turzii. Vedeta e căsătorită cu Cătălin Măruță din 23 august 2008 şi au doi copii împreună: David (n.: 16 martie 2011) şi Eva Maria Ioana (n.: 23 iulie 2015).