Ce vedete fac cei mai mulți bani din internet!? Locul ocupat de Andra, Selly, Dorian Popa sau Adelina Pestrițu

Autor: L.N.
Publicat: 28/04/2020 | 17:46
Ce vedete fac cei mai mulți bani din internet!? Locul ocupat de Andra, Selly, Dorian Popa sau Adelina Pestrițu

Agenția Starcom Media a publicat cele mai recente clasamente ale celor mai bogate vedete din mediul online din România. Topurile evidențiază vizionările din perioada de pandemie.

Cele mai noi date ale agenției Starcom Media arată că cele mai urmărite vedete în plină pandemie pe Facebook, Instagram și YouTube sunt Inna, Adelina Pestrițu, Selly, Smiley și Andra Măruță. Cântăreții sunt cei mai populari în online, apoi îi urmează influencerii din zona de fashion și beauty, dar și zona de gaming care este foarte vizionată în ultima perioadă.

Bilanțul publicat în urmă cu câteva luni a luat o întorsătură, astfel încât lucrurile s-au mai schimbat un pic. Pe lângă topul făcut de Social Media, agenția a mai arătat și o noutate în clasamentele categoriilor de muzică, fashion & beauty, TV Stars, divertisment, dar și gaming.

CITEȘTE ȘI: Scena Misterelor”, show-ul cu măști al lui Dan Negru, cumpărat de un canal din Ungaria. “Hai să și inventăm, nu doar să copiem!”

Starcom analizează de altfel și prezența celor mai urmărite conturi de pe Facebook, Instagram și Youtube, dar și popularitatea canalului și engagement-ul comunităților de pe fiecare cont.

Citește și...