Ce a spus Mihai Petre despre soția lui Andi Moisescu: „Eu dacă eram Olivia Steer…” Momente tensionate în timpul filmărilor Românii au Talent de la Pro TV

Publicat: 27/04/2020 | 15:23
Ce a spus Mihai Petre despre soția lui Andi Moisescu: „Eu dacă eram Olivia Steer…” Momente tensionate în timpul filmărilor Românii au Talent de la Pro TV

În cadrul ediției de vineri Românii au talent, Andi Moisescu și Mihai Petre au avut un schimb savuros de replici. Cei doi jurați de la Pro TV s-au „bătut” în argumente și nu au ratat ocazia de a aduce în discuție și soțiile fiecăruia!

Mihai Petre a fost destul de dezamăgit de numărul Anei și al lui Bogdan, doi tineri care au prezentat un dans contemporan la Românii au talent. Ea – coregraf și dansator profesionist, iar el – actor de meserie. Faptul că Bogdan a învățat dansul contemporan de dragul iubitei sale nu l-a impresionat atât de tare pe Mihai Petre, care a ținut să puncteze că este nevoie ca ambii parteneri de dans să fie foarte buni.

CITEȘTE ȘI – PRO TV, AMENDAT DRASTIC DE CNA! FLORIN CĂLINESCU A COMIS-O GRAV LA ROMÂNII AU TALENT : „SĂ-ŞI CONTROLEZE LIMBAJUL”

Pe de altă parte, Andi Moisescu a fost impresionat de inițiativa tânărului actor de a dansa de dragul iubitei și l-a atacat, în primă fază, pe colegul său de la masa juriului – Mihai Petre, nefiind de acord cu spusele acestuia.

„Pentru mine, dansul în pereche trebuie să fie echilibrat. Mi s-a părut ea mai bună și tu că o asiști acolo…diferența e foarte mare. Asta am simțit eu! Eu iubesc dansul în pereche și ideea de pereche și de comunicare perfectă. Azi e nu, îmi pare rău” a spus Mihai Petre, despre numărul celor doi dansatori.

„O să vă rog să-mi permiteți să-i zic ceva colegului meu, Mihai. Băi, dar chiar nu glumesc acum. Vorbește atât de frumos de dans…eu, dacă eram Elwira, îl luam de bărbat.

NU RATA – GAFA COLOSALĂ FĂCUTĂ DE AUTORITĂȚILE DIN CANADA FAȚĂ DE EMMA NEAGU, CONCURENTA MOARTĂ DE LA ROMÂNII AU TALENT. MAMA EI A PLÂNS ÎN HOHOTE ȘI A REACȚIONAT ÎNTR-O SCRISOARE EMOȚIONANTĂ

Un bărbat se hotătăște să facă dans contemporan pentru ea. Eu le dau un „da” în seara asta” a spus Andi Moisescu.

„Îți spun, Andi, eu dacă eram Olivia, te luam de bărbat” a mai completat, într-o notă amuzantă, Mihai Petre, la adresa lui Andi Moisescu.