Ce mașină conduce Smiley. A scos din buzunar o avere, pentru bolidul de lux

Publicat: 28/05/2020 | 22:53
Ce mașină conduce Smiley. A scos din buzunar o avere, pentru bolidul de lux

Smiley a fost întotdeauna extrem de iubit de fanii săi și a știut mereu cum să-i surprindă cu cele mai inedite piese. Extrem de discret cu viața personală, artistul și-a ținut bunurile departe de ochii lumii, dar noi am aflat ce mașină de lux conduce!

Este un artist iubit și de mare, mare succes în România, dar nu i-a plăcut niciodată să-și etaleze bunurile în fața altora. Smiley este unul dintre cele mai modeste personaje din showbizul românesc și tocmai de aceea fanii săi îl apreciază.

CITEȘTE ȘI – VULPIȚA DE LA ACCES DIRECT LE DĂ RUȘINE VEDETELOR DE LA NOI! CUM A AJUNS SĂ AIBĂ MAI MULTE LIKE-URI DECÂT SMILEY, ANDREEA ESCA SAU DANI MOCANU

Despre artist și viața lui personală nu s-au aflat prea multe lucruri, de-a lungul timpul, căci așa cum vă spuneam, cuvântul discreție îl caracterizează întocmai.

Ce mașină de lux conduce Smiley

Deși pe scenă este unul dintre cei mai energici artiști, în trafic, Smiley este un șofer extrem de prudent. Cântărețul deține un bolid de lux, pentru care a scos din buzunar o adevărată avere.

NU RATA – GINA PISTOL ȘI SMILEY, FOTOGRAFIAȚI ÎN IPOSTARE TANDRE! PREZENTATOAREA DE LA ANTENA 1 L-A PIPĂIT ÎNTR-O ZONĂ INTIMĂ PE ARTIST ÎN TIMP CE ERAU LA O PETRECERE

Nu vă mai ținem în suspans și vă spunem că mașina pe care o conduce Smiley este un superb Jaguar F-Pace, cu 180 de cai-putere, al cărui preț începe de la 42.500 de euro! Cu toate acestea, ani de zile a fost imaginea brandului Mercedes.

Gina Pistol nu și-a visat rochia de mireasă! O va duce Smiley în fața altarului?

“Vă pot spune sincer că nu am visat niciodată cum va fi rochia mea de mireasă, nici când eram copilă. Eu nu îmi fac planuri îndelungate, nu sunt genul acesta de om. Singurul gând pe care îl am este că mă văd îmbătrânind alături de omul drag. Ne completăm frumos, natural, fără să depunem prea mari eforturi să fim într-un anume fel. Ne completăm până și la capitolul calități-defecte!”, puncta Gina Pistol, în urmă cu doar câteva săptămâni.