Ea este soţia împăratului cu o avere de două miliarde de dolari! Larisa a petrecut alături de Leonardo DiCaprio la Saint Tropez! Puţini ghicesc vârsta reală a blondei, şi asta pentru că arată de milioane!

Publicat: 27/04/2017 | 00:00

După ce CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a difuzat imagini în premieră cu castelul lui Anatol Stati (VEZI AICI), revenim astăzi cu povestea uimitoare a reginei imperiului Stati, Larisa, soţia magnatului! (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor).  

La cei 58 de ani ai ei (oops, ne scuzaţi, doamnă, ştim că nu este prea politicos să dezvălui vârsta unei femei), Larisa Stati arată incredibil! Cu siguranţă că dacă nu am fi spus noi, nimeni nu s-ar fi gândit că soţia lui Anatol Stati are această vârstă.

Larisa Stati a făcut furori în 2014, atunci când a apărut ţinându-l de braţ pe celebrul actor Leonardo Di Caprio! S-a întâmplat la un eveniment caritabil organizat la Saint Tropez de starul de la Hollywood, acolo unde a fost prezentă mare parte din crema showbiz-ului mondial. La acel eveniment au participat, printre alţii, Bono, Marion Cotillard, Jared Leto, Robin Thicke, Selena Gomez. “Biletul de intrare” la respectivul eveniment a costat între 7.500 şi 130.000 de dolari. Toţi banii obţinuţi la acea gală, nu mai puţin de 25 de milioane de dolari, au mers către salvarea planetei, cauză în care DiCaprio este foarte activ.

Leonardo DiCaprio şi Larisa Stati
Leonardo DiCaprio şi Larisa Stati

Fost artist plastic, Larisa Stati a intrat de ani buni în afaceri, la fel ca soţul ei, Anatol. Regina imperiului Stati deţine în Republica Moldova 40% dintre acţiunile companiei Sand Explorer SRL, al cărei obiect de activitate îl reprezintă extragerea substanţelor minerale şi îmbutelierea apelor minerale şi naturale potabile.

Larisa Stati este o persoană activă şi în viaţa mondenă din Republica Moldova, fiind văzută, de-a lungul timpului, la mai multe evenimente de acest gen. De fiecare dată a atras atenţia prin eleganţa ţinutelor, fiind o persoană care are multă grijă de vestimentaţie şi de aspectul său fizic.

Ea locuieşte în Republica Moldova în palatul impresionant construit de Anatol Stati, pe un domeniu de mai multe hectare. Imaginile cu palatul lui Anatol Stati au fost prezentate, în premieră de Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România (VEZI AICI).

Fiica Larisei Stati, Nicoleta, a moştenit talentul mamei sale la artele plastice, dar s-a implicat şi ea în afaceri, având o firmă de publicitate, Nicomedia SRL.

Gabriel, fiul Larisei şi al lui Anatol, s-a lansat în afaceri la vârsta de numai 16 ani şi a făcut primul milion de dolari la 22 de ani! Între 1999 şi 2007 Gabriel a fost vicepreşedinte al ASCOM Group, companie fondată de tatăl său, iar din 2007 este preşedintele holdingului „Stati&Co”.

Gabriel Stati şi unul din Rolls Royce-urile cu care dădea pe spate vedetele feminine din Capitală
Gabriel Stati şi unul din Rolls Royce-urile cu care dădea pe spate vedetele feminine din Capitală

Gabriel Stati este celebru şi pentru extravaganţele afişate la Bucureşti. La fiecare ieşire în oraş, el obişnuia să fie însoţit de o mini-armată de bodyguarzi, aflaţi în mai multe automobile, care protejau Rolls Royce-ul cu care se deplasa milionarul, ca un adevărat şef de stat (VEZI AICI)

Citește și...