„Surorile tsunami” au bulversat bogătașii pe plajă cu silicoanele lor!

Publicat: 28/07/2020 | 00:06

Daniela și Ana Crudu au bulversat bogătașii din Mamaia cu formele lor fără cusur! CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini interzise cardiacilor cu surorile ”tsunami”, care și-au făcut de cap pe litoralul românesc.

În weekend, vedetele din showbiz-ul românesc și-au făcut bagajele și au mers să se relaxeze, dar și să se distreze pe litoralul românesc. Bineînțeles, Daniela și Ana Crudu nu au putut să lipsească din peisaj!

Surorile celebre și-au făcut apariția pe una dintre cele mai exclusiviste plaje din Mamaia. Iar când au început să defileze… suflarea masculină a avut nevoie de asistență medicală! (CITEȘTE ȘI: DANIELA CRUDU A UITAT EPISODUL CU BĂTAIA PRIMITĂ DE LA FOSTUL IUBIT. CU CE BĂRBAT CELEBRU S-A CUPLAT FOSTA ASISTENTĂ TV)

Daniela și Ana Crudu au optat pentru costume de baie formate din două piese. Nu de alta, dar au ce să pună în evidență! Trupuri sculptate, busturi generoase, picioare de gazelă și posterioare bombate…. Eh, cele două surori au reușit în doi timp și trei mișcări să stârnească invidia tuturor femeilor.

După ce au stat la plajă pentru un bronz ca-n reviste și s-au delectat cu câte un pahar de Martini Fiero, una dintre cele apreciate băuturi de pe litoral în această vară, Daniela și Ana au mers în mare să se răcorească puțin. S-au dat în leagănul improvizat, s-au stropit cu apă, iar timpul parcă stătea în loc pentru reprezentanții sexului tare. (VEZI ȘI: DANIELA CRUDU, DANS EROTIC PE PLAJA DIN MAMAIA! IMAGINI INTERZISE CARDIACILOR CU FOSTA ASISTENTĂ TV)

Daniela și Ana Crudu au făcut ravagii la mare

Daniela Crudu, relație toxică cu iubitul croat

Potrivit unor surse, Daniela Crudu l-a întâlnit pe afaceristul din Croația în urmă cu aproximativ un an. Din câte se pare, cea care le-a făcut cunoștință a fost nimeni alta decât… fosta vedetă TV Mădălina Pamfile. Croatul, care e cunoscut în viața de noapte drept un”combinator plătitor”, este prieten bun cu iubitul acesteia.  Și cum cele două se înțeleg destul de bine, bruneta ar fi făcut tot posibilul ca cei doi să se combine. (VEZI ȘI: DELIA A FUGIT DE COVID ÎN PARADIS: ”MIERCURI LUĂM BARCA ȘI PLECĂM!”)

După toate aparențele, Mădălina Pamfile i-a făcut o prezentare irezistibilă afaceristului din Croația, iar Daniela Crudu n-a ezitat niciun moment atunci când l-a cunoscut, mai ales că resursele financiare ale acestuia erau „calificate”.

La începutul lunii februarie, însă, vedeta TV a fost bătută crunt de iubitul croat, Seco Dubravko. Acesta ar fi acuzat-o că i-a furat suma de 70.000 de euro din casă. Bruneta a ajuns de urgenţă la spital, în stare gravă, fiind internată pe loc. Medicii i-au dat ca diagnostic ruptură de piramidă nazală şi cheaguri sparte în globul ocular. Daniela Crudu a avut de suferit mai multe zile, fiind desfigurată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.