Delia a fugit de COVID în paradis: ”Miercuri luăm barca și plecăm!”

Publicat: 26/07/2020 | 23:33

Doar atât trebuie să faci: dai google și cauți imagini din Saint-Tropez. Găsești paradisul! Delia e deja acolo. Alături de soțul ei, Răzvan Munteanu, și de câțiva prieteni de familie. Două săptămâni va petrece cântăreața și trupa de șoc în locul pe care l-au ales pentru a uita de ”sumbrul” COVID. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, imagini pe care chiar multe vedete doar le visează.

CITEȘTE ȘI: CUM S-A ACOMODAT DELIA CU PANDEMIA: “NU-MI PLACE SĂ FIU O OAIE CARE STĂ ÎN MAȘINĂ…”

Pandemie, izolare, carantină… Oamenii din showbiz au avut, la rândul lor, de suferit. Zecile de mii de euro care se adună, doar dacă ai voce, de pe scenă nu au mai intrat în buzunarele lor. Concertele suspendate i-au ”omorât”. S-a dat liber, apoi. Oarecum… Artiștii s-au pus pe treabă, dar… Sezonul estival, patru pereți, aceiași, văzuți zilnic atâtea luni! Se schimbă placa. Așa că mulți dintre ei au ”evadat”. După posibilități. Litoralul românesc, Mamaia, Vama Veche sau Saint-Tropez. Este cazul Deliei Matache, la ultima propunere. CANCAN.RO a găsit-o pe cântăreața căreia play-back-ul îi întoarce stomacul pe dos în paradisul din sudul Franței. Alături de soțul ei, Răzvan, dar și de câțiva buni prieteni, și show veritabil au făcut toți.

Delia petrece, alături de șoțul ei, Răzvan, și de prieteni la Saint-Tropez

Delia a fugit de COVID în paradis: ”Miercuri luăm barca și plecăm!” Șampanii și steagul României

Două săptămâni pe care, cu siguranță, frumoasa echipă încropită, în frunte cu Delia, nu o va uita! ”Am fugit de COVID în Saint-Tropez! Miercuri, luăm barca și plecăm”, a fost mărturisirea la viteză a uneia dintre fericitele membre ale echipajului românesc din exclusivista stațiune. Totul a început cu apartamentul de pe altă planetă, hotel Negresco, un coco chanel, ceva cu totul special. Imaginile de acolo te fac și ele să-și iei lumea în cap și să… De ajuns de spus: cazi în Marea Mediterană direct din camera! Chiar acolo își fac de cap Delia, Răzvan și amicii lor! (NU RATA: VIDEO. DELIA, PRIMUL CONCERT DUPĂ PERIOADA DE CARANTINĂ. CE MĂSURI S-AU LUAT, PENTRU SIGURANȚA FANILOR: MĂȘTI DE PROTECȚIE ȘI…)

Piscina plină cu ”bunăciuni” a ”explodat” atunci când a venit comanda românilor. Câteva ”piese” cu măștile pe fețe, angajate ale resortului, au apărut cu șampanile gigant, însoțite de artificii. În aplauzele zecilor de petrecăreți, fetele au ajuns la masa unde Delia și ”armata română” campaseră. Și, nu e deloc de neglijat, una dintre ele a fluturat steagul României! În ropotele de aplauze care au continuat, dar și cu mici chiuieli, au fost destupate sticlele, iar amețitorul vin spumant ”izvorât” de pe tărâm franțuzesc a umplut paharele! Apoi, clasica paharele sus! Veselie maximă. Asta se întâmplă la Saint-Tropez cu Delia care, cu greu, își va da seama că visul chiar a devenit realitate!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.