Acasă » Exclusiv » Cum s-a acomodat Delia cu pandemia: “Nu-mi place să fiu o oaie care stă în mașină…”

Cum s-a acomodat Delia cu pandemia: “Nu-mi place să fiu o oaie care stă în mașină…”

De: Cristian Blanuta 07/06/2020 | 23:07

Delia a spart gheața! A fost prima artistă care a apărut în fața publicului, după trei luni în care pandemia de coronavirus a sistat aproape orice activitate. S-a întâmplat în acest weekend, în care cântăreața a făcut un tur de forță, cu trei spectacole în trei zile. Delia a dezvăluit, în exclusivitate pentru CANCAN, ce a trăit la acest ”redebut”, ce a însemnat pentru ea perioada de izolare, dar și ce planuri și-a făcut.

(CITEȘTE ȘI: CE MAȘINĂ DE LUX CONDUCE DELIA MATACHE. JURATA DE LA IUMOR DEȚINE O ADEVĂRATĂ BIJUTERIE PE PATRU ROȚI)

Delia Matache a ”lovit” cu primul spectacol după pandemia de coronavirus la Verde Stop Arena, în fața a aproximativ 500 de fani, atât cât prevede, de altfel, și regula stabilită de autorități. În spații rotunde, de câte patru persoane, dar amenajate confortabil cu fotolii tip pernă, fanii și-au ovaționat favorita, ale cărei concerte nu le-ar fi ratat pentru nimic în lume. Doar că pandemia le-a stricat, vremelnic, planurile. Admiratorii au aplaudat-o pe artista care avea să declare, pentru CANCAN.RO, că nu a reușit să-și alunge, din start, emoțiile.

Delia a revenit, prima, pe scenă după trei luni în care concertele au fost suspendate

”A fost plin de emoții pentru mine încă de la început. De când am călcat aici, am simțit, așa, un pic… Dar ne-am intrat foarte repede în rutina cu care ne-am obișnuit, deși a fost o pauză foarte lungă, de 2-3 luni. A fost mult, extrem de mult. Noi, care eram antrenați să cântăm la câteva zile un concert, adică nu prea aveam pauze…”, a dezvăluit Delia, după primul concert.

Delia: Mi-a fost dor de public!”

Nu a uitat, firește, de fanii care i-au lipsit atât de mult în perioada în care fiecare dintre noi am ieșit din case ”compunând” o declarație pe proprie răspundere. ”E prima situație în care publicul a fost foarte cuminte și e de bine că a fost foarte cuminte. Mi-a fost dor de public…și lui i-a fost dor, știu asta. Vorbesc cu fanii, sunt în legătură directă pe Instagram și pe toate rețelele de socializare și i-am simțit și pe ei cu chef. Cumva stângaci, pentru că nu știau exact cum să se manifeste. Cât e voie, cât e permis să se ridice”, a mai spus Delia.

(NU RATA: TOP 30 SEXY-VEDETE CARE DEVIN ȘI MAI SEXY DIN AN ÎN AN. PE CE LOCURI SE CLASEAZĂ RUBY, OANA ZĂVORANU, DELIA, GINA PISTOL, DANIELA CRUDU SAU BIANCA DRĂGUȘANU)

Ce va urma pentru artiștii din România? Delia e încrezătoare și speră că totul va reveni la normalitate în cel mai scurt timp. ”Eu am simțit că, în sfârșit, s-a spart gheața, că ne adaptăm situației de acum, care nu va dura foarte mult timp. Și sper că vor începe și alții să facă evenimente. Și vor reintra, cât de cât, în normal lucrurile, pentru că foarte mulți au avut de suferit în această perioadă. Nu e vorba doar de noi, de soliști, ci și de instumentiști, tehnicieni, de toți oamenii pe care-i ai angrenați într-un astfel de eveniment”, a continuat îndrăgita artistă.

Grasu XXL a scos o piesă cu Delia, dar a ezitat cu „intrarea” în timpul concertului

Momentul Grasu XXL: ”Nu l-am certat!”

Momentul Grasu XXL a amuzat-o. Cel alături de care a cântat o nouă piesă a avut o ezitare chiar pe scenă, iar Delia avea să explice motivul, dar și să spună că momentul a fost mult mai interesant. ”Nu l-am certat absolut deloc. A fost mult mai simpatic, a fost mult mai interesant așa. A venit super-fericit, noi nu ne văzuserăm la repetiții, adică întâlnirea noastră a fost una reală după muuuult timp. A fost primul moment în care ne-am văzut pe scenă. N-a auzit unde era partea lui, nu și-a dat seama, că nu a fost la repetiții, era mult prea în vervă și nu și-a dat seama”, a dezvăluit Delia Matache.

Nu e deloc genul de artist care să vorbească doar pentru imagine. Asta spune Delia, referindu-se la perioada în care, izolată, i-au lipsit fanii, i-au lipsit concertele și nu numai. ”Dacă aș fi genul de artist care vrea să dea bine la public aș spune că mi-a fost dor de concerte și că în rest nu contează nimic. Nu! Mi-a fost dor de multe lucruri”, a explicat Delia, care a detaliat, apoi, ce a însemnat acea perioadă pentru ea. Surpriză, nu a deranjat-o deloc.

”Pentru mine, perioada de pandemie a fost una de normalitate, pe care nu am avut-o de mulți ani și cu care m-am acomodat foarte frumos. Adică, mie mi-a plăcut programul ăla de trezit dimineața, culcat devreme, văzut un serial drăguț, mâncat la ore fixe, plimbat, da, a fost rai! Pentru mine a fost vacanță. A fost o relaxare și o detașare de tot. Faptul că toată lumea trece prin asta mi-a dat și un confort și o relaxare… Dacă aș fi știut că doar eu stau în casă, ar fi fost o mare problemă”, a spus Delia.

Fanii au avut restricții, dar s-au comportat minunat la prima apariție a Deliei, după perioada în care concertele au fost interzise

Delia, planuri de vacanță: ”Grecia, prima opțiune”

Planuri de vacanță? Grecia e prima opțiune, dar asta pentru că, în zona de turism, multe stațiuni din diferite țări nu sunt încă permise de autoritățile din România. Delia și-a planificat și un turism autohton, iar țintă i-a devenit Făgărașul. ”Grecia este prima opțiune. Cumva, înțeleg că e open în anumite zone din Europa, și Austria e OK… Dar cred că Grecia va fi, nu pot să spun că sunt topită după ea, nu sunt înnebunită să merg acolo, dar… Eu sunt cu tot ce înseamnă în afara continentului, locuri total diferite de ce avem noi, mult mai exotice și rustice, adică naturale… Vreau să fie vegetație de aia luxuriantă…”, a dezvăluit Delia.

(VEZI AICI: DELIA, CRIZĂ DE NERVI DUPĂ POLUAREA EXTREMĂ DIN BUCUREȘTI: “AM AJUNS SĂ STĂM CU MĂȘTILE ÎN CASĂ”)

Cu o condiție: ”Dar nu vreau să prind carantină nici la dus, nici la întors. Dacă e cu carantină, nu plec nicăieri. Stau foarte bine acasă. Uite, vreau să termin toți munții și traseele pe care nu le-am planificat. Încep cu Făgărașul, că eu sunt expertă doar pe Bucegi.

Așa că vreau să mergem în Făgăraș, în zona Drobeta Turnu Severin, nu, la Băile Herculane, că e o zonă foarte frumoasă și o atmosferă de asta mai mediteraneană, o climă mai interesantă. Sunt chestii de văzut în România. În general, nu-mi place să recomand România, pentru că oamenii ascultă și o iau de bună și se aglomerează apoi străzile. Nu-mi place traficul!”

Delia, emoționată la revenirea pe scenă, crede că totul va reintra în normalitate

Bicicletă sau mersul pe jos: ”Nu am răbdare!”

Delia nu a ajuns la mare, dar nici nu suferă. Asta pentru că a văzut ce înseamnă o astfel de escapadă, până pe litoral, chiar în zona cartierului unde locuiește. Și atunci a amintit de bicicletă. ”La mare n-am ajuns. Dar am ajuns în zona Nordului, nu puteai ieși, să mergi ca omul, normal. A fost ceva de… Eu merg cu bicicleta în proporție de 80 la sută din timp. Iar dacă nu e bicicletă, pe jos. Nu merg cu mașina, nu am răbdare, mă enervez. Nu-mi place să fiu o oaie care stă în mașină, pe lângă alte oi care stau în mașină pentru că le e lene să… nu, nu. Ai opțiunea bicicletei, haide, e frumos afară, de ce ai sta în trafic bară la bară? Un om într-o mașină de patru locuri, un puturos”, a încheiat Delia Matache.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Cristian Blănuță este redactor la CANCAN.RO, site care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A început să lucreze în mass-media în anul 1996, la ziarul MONITORUL DE BACĂU. Au urmat ZIARUL DE BACĂU, PROSPORT (Ediția de Moldova), SPORT citeste mai mult
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...