Delia, ”sechestrată” în Singapore din cauza virusului ucigaș care a băgat populația în sperieți

Autor: A.N.
Publicat: 24/01/2020 | 16:49

Noul virus din China se extinde cu repeziciune în lume. Delia este ”sechestrată” în Singapore din cauza coronavirusului care a băgat populația în sperieți. 

Pe lângă cariera muzicală și aparițiile televizate, Delia mai este cunoscută și pentru vacanțele exotice pe care le are periodic. A vizitat până acum numeroase țări și locuri inedite. Recent, diva a hotărât că are nevoie de o pauză de la viața bucureșteană și a plecat în altă vacanță!

Timp de trei săptămâni, Delia a fost departe de țară. După ce a luat Thailanda la picior, a ajuns și în Singapore, însă, a fost nevoită să rămână la hotel. Turiștilor li s-a interzis să părăsească resortul din cauza coronavirusului ucigaș. (CITEȘTE ȘI: DELIA A RĂBUFNIT PE INSTAGRAM ȘI A LUAT O DECIZIE DRASTICĂ: “PÂNĂ BEHĂIȚI, AM SĂ…”. UNII DINTRE FANI AU TAXAT-O IMEDIAT)

Noul virus din China se extinde cu repeziciune în lume.  Cinci persoane care ar putea fi infectate sunt sub monitorizare în Scoția și o alta, în Irlanda de Nord. În China, 26 de oameni au murit și peste 800 s-au îmbolnăvit. 13 cazuri au fost depistate până acum și în alte țări din Asia. Pentru prima dată de la descoperirea virusului, a murit un pacient din afara focarului, la aproape 1.000 de kilometri de punctul zero.

„Azi (23 ianuarie) şi mâine nu plecăm nicăieri. Din cauza virusului. Mâine venim acasă”, a spus Delia.

Delia, sechestrată în hotel din cauza virusului ucigaș

 

 

 

Citește și...