Ce mașină de lux conduce Delia Matache. Jurata de la iUmor deține o adevărată bijuterie pe patru roți

Autor:
Publicat: 01/06/2020 | 10:13
Ce mașină de lux conduce Delia Matache. Jurata de la iUmor deține o adevărată bijuterie pe patru roți

Delia Matache este dovada vie a faptului că artiștilor le merge din plin! Are o viață de succes, se bucură de aprecieri din partea fanilor săi, este mereu pe val și stă bine și la capitolul televiziune, așa că nu este de mirare că Delia și-a permis să-și achiziționeze o adevărată bijuterie pe patru roți, de care este tare, tare mândră!

Că este talentată, toată lumea știe, însă atunci când vine vorba de viața ei personală sau de bunurile pe care le deține, Delia este una dintre cele mai discrete vedete de la noi.

NU RATA – DELIA MATACHE, ÎNSĂRCINATĂ? MIHAI BENDEAC A DAT-O DE GOL PE CÂNTĂREAȚĂ LA ANTENA 1

Cu siguranță fanii artistei s-au întrebat, măcar o dată, ce mașină conduce aceasta. Ei bine, Delia se poate lăuda cu o adevărată bijuterie pe patru roți, cu care face furori pe străzile din Capitală și nu numai. Nu vă mai ținem în suspans și deslușim misterul.

Delia Matache, mașină de 45.000 de euro

Delia demonstrează că îi merge tare, tare bine! Vedeta conduce un bolid de lux, un Range Rover Evoque roșu de toată frumusețea. Înainte de a-și achiziționa această mașină, Delia a avut tot un Range Rover, aceeași marcă, numai că pe alb, dovada vie a faptului că este un fan înrăit!

De foarte multe ori, Delia a fost amendată în trafic din cauza vitezei excesive, dar la cât de bine îi merge juratei de la iUmor, ne îndoim de faptul că banii pot fi o problemă într-o asemenea situație.

CITEȘTE ȘI – DELIA MATACHE, SCANDAL CUM RAR S-A MAI VĂZUT ÎN SHOWBIZ: „EȘTI CRETINĂ”

Cu toate acestea, Delia nu a trecut numai prin lucruri roz atunci când a venit vorba de mașini. În urmă cu ceva timp, artista a fost implicată într-un grav accident în urma căruia a fost la un pas de a-și pierde viața, după ce s-a izbit cu putere de un tir.