Cum și-a luat Inna “rămas bun” de la Vama Veche. A deschis geamul mașinii, a scos limba și…

Publicat: 11/07/2020 | 23:56

Așa și-a luat rămas bun Inna din stațiunea Vama Veche, unde a petrecut câteva zile toride: a scos, ștrengărește, limba! Artista, aflată la volanul mașinii sale, a deschis geamul și a făcut gestul! CANCAN.RO vă prezintă imaginile haioase cu vedeta care a rupt topurile chiar de la debutul său pe scenă.

(CITEȘTE ȘI: CEL MAI MARE CONCERT DRIVE-IN DIN ROMÂNIA ESTE DEJA SOLD-OUT. INNA, ANTONIA, ALINA EREMIA, THE MOTANS, CARLA’S DREAMS, NERĂBDĂTORI SĂ SE ÎNTÂLNEASCĂ CU PUBLICUL)

Inna și-a pregătit, din timp, ieșirile. Dacă pandemia de coronavirus a ținut-o în casă, ea s-a răzbunat cu vârf și îndesat, când a dat o largă tură de litoral. A bifat exclusivista stațiune Mamaia, după care în Vama Veche s-a oprit, unde a făcut spectacol la plajă. Nu a cântat, doar și-a etalat trupul perfect.

A început ”marșul” la munte, la Brașov, apoi a coborât lin către litoral. Acasă la ea, de fapt. Nu s-a retras la Constanța, ci s-a întins pe nisipul fin de la Mamaia. A revenit în București, dar dorul de ducă nu i-a dat pace. Așa că Vama Veche a fost următoarea stațiune pe care a ”călcat-o”. Și-a luat costumul de baie alb, care a atras pe plajă absolut toate privirile. Unde mai pui că e și celebră!

Inna a scos limba, înainte de a părăsi stațiunea Vama Veche

Inna a scos limba la plecarea din Vama Veche

Câteva zile de vis, la soare, pe șezlong, a petrecut cântăreața, timp în care nu a ratat imortalizările, spre deliciul fanilor ei de pe pagina de socializare. Că direct acolo au ajuns pozele cu frumoasa artistă. Dar timpul se scurge mult prea repede, iar vacanța ei de vis s-a încheiat. Și cum munca e mai presus de toate, Inna și-a strâns bagajele și a părăsit Vama Veche. Cu promisiunea sigură că va reveni atunci când timpul îi va permite.

A făcut un ultim gest, surprins de CANCAN.RO. Aflată la volanul mașinii sale, cântăreața a coborât geamul, a scos capul și apoi… limba! Ștrengărească mișcare și de efect. I-a plăcut în stațiunea Vama Veche și parcă a vrut să împărtășească momentul cu toți. Sau poate că îi era doar incredibil de cald…

Inna a făcut spectacol pe plajă, alături de niște prietene

Inna, debut fulminant pe scenele din străinătate

Una dintre cele mai cunoscute artiste din România, Inna s-a făcut remarcată, mai întâi, pe scenele de peste hotare. Acolo a cunoscut, de fapt, succesul. A urmat, firesc, consacrarea ca artistă. Recent, vedeta a dezvăluit că pasiunea pentru muzică a moștenit-o din familie.

(NU RATA: INTERNETUL A LUAT-O RAZNA! INNA A RENUNȚAT LA INHIBIȚII, DAR ȘI LA HAINE)

”Pasiunea pentru muzică cred că mi-a fost insuflată de la mamă, bunică. Și ele erau cântărețe. Bunica era cântăreață în corul bisercii, iar mama de muzică populară și dansatoare. Am trăit într-o familie în care muzica era un element important. Ne trezeam și adormeam cu muzică”, a dezvăluit Inna.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.