Surpriză pentru concurenții Exatlon! Cosmin Cernat a făcut anunțul

Autor: Anca Toma
Publicat: 13/03/2018 | 08:14

Surpriză uriașă pentru concurenții Exatlon! Cosmin Cernat a făcut un anunț care i-a bucurat foarte tare atât pe Faimoși, cât și pe Războinici. Ambele echipe s-au bucurat de o nouă probă, de această dată de cultură generală.

Cel care câștigă se va bucura de un desert delicious, de asemenea își va putea lua cu el și trei membri din echipa lui. „Ne vom distra si la final va fi un singur castigator. Cel care castiga are voie sa aleaga din echipa lui trei colegi si impreuna vor avea sansa sa manance briose cu ciocolata„, a spus Cosmin Cernat.

Proba a fost un foarte relaxantă, ambele echipe bucurându-se de răspunsurile pe care le-au dat și s-au amuzat teribil de unele dintre ele. Valentin, noul concurent de la Faimoși, a câștigat QUIZ Arena. Diana Bulimar, Diana Belbiță și Vladimir Drăghia sunt cei trei concurenți aleși să-l însoțească.

Exatlon made în România!

Exatlon este urmărită de milioane de oameni din întreaga țară și îi ține pe români de fiecare dată cu sufletul la gură. Nu numai în Republica Dominicană se joacă cele mai tari probe, ci și în Arieșul de Pădure, județul Maramureș.

Inspirati de show-ul difuzat la Kanal D, câțiva fani ai emisiunii s-au luat întrecere cu prietenii și au improvizat cu uneltele avute la dispoziție probele din cadrul Exatlon. În curtea din spatele casei, sătenii au improvizat cu cauciucuri, bucăți de gard și labirinturi construite din bucăți de lemn. Mai mult, aceștia au improvizat și un drapel, pe care au scris “Exatlon Aries“. Imaginile au făcut furori și au devenit virale pe rețelele de socializare. (Vezi AICI imaginile)

Citește și...