Szobi Cseh A MURIT azi-noapte! Declaratia SFASIETOARE a sotiei sale: “S-a chinuit foarte tare”

Publicat: 01/08/2014 | 10:07

Szobi Cseh (71 de ani) s-a stins din viata in azi-noapte, la Spitalul Fundeni, dupa o suferinta teribila. Cascadorul era bolnav de foarte mult timp de cancer osos si in ultima perioada si-a vandut tot ce avea mai de valoare din casa pentru a se trata.

Un luptator, un barbat puternic cu un caracter extraordinar s-a stins din viata dupa aproape 3 ani de suferinta. In ultima perioada se simtea mai bine, iar vestea mortii sale a luat prin surprindere pe toata lumea.

Cascadorul a descoperit in anul 2012 ca are cancer, iar in ultima perioada ajunsese sa ia un pumni de medicamente in fiecare zi. Medicii au anuntat ca acesta a scapat de cancer, insa boala a recidivat. 

szobi

Simona, sotia lui Szobi Cseh a povestit chinul teribil prin care a trecut cascadorul, in ultimele momente din viata.

Da, este adevarat. Szobi a murit in aceasta dimineata. Era la spital. Deocamdata baietii sunt plecati. Eu acum am ajuns de la spital. Urmeaza sa il luam de la spital si sa il ducem la capela. Szobi are diploma de la presedentie si ii confera un loc pe Aleea artistilor din Cimitirul Bellu. Tocmai acum voiam sa vorbesc cu preotul. In ultima perioada boala devenise galopanta. S-a chinuit foarte tare”, a spus sotia lui Szobi Cseh in exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Ultima declaratie a marelui maestru a fost pentru CANCAN

szobi


Au trecut mai bine de trei ani de cand Szobi Cseh se lupta cu cancerul, iar intr-un final el a pierdut. El ne-a spus in ruma cu cateva zile ca a ajuns la fundul sacului si nu mai are bani de tratament.

Pentru a se putea insanatosi, Szobi are nevoie de un tratament dur, care costa 1.600 de euro. Prea mult pentru posibilitatile financiare ale acestuia care a vandut, de-a lungul timpului, tot ceea ce avea de valoare pentru a-si putea plati tratamentele.

“1600 de euro, atat costa viata mea. Nu mai am de unde, am facut tot ceea ce a fost omeneste posibil. Pe langa tratamente, am si o familie. Sotie, copii. S-au sacrificat mult pentru mine, dar de mancat tot trebuie sa manance si ei. Este cumplit. Cumplit sa stii ca viata ta depinde de o suma de bani. Sa te simti atat de neputincios”, a declarat Szobi Cseh, pentru CANCAN.ro.

Diagnosticat cu cancer in 2012

szobi

In vara anului 2012, Szobi Cseh a fost depistat cu mielom multiplu si o tumoare la coloana vertebrala, respectiv o forma de cancer rara care ii macina sistemul osos si ii provoaca dureri cumplite. Marele cascador Szobi Cseh ii tine piept cu mult curaj cancerului care-i macina viata in fiecare zi. El a luptat ca un leu pana in ultimul moment.

D.C./ A.S.

 

Citește și...