Tânăr bătut până la leșin, într-un bar din Dâmbovița. Victima, dusă la spital în stare gravă

Autor: Maya Radu
Publicat: 18/06/2019 | 13:00

Un tânăr din Dâmbovița a fost bătut cu bestialitate, într-un bar, până la leșin. Victima susține că agresorul s-a năpustit asupra lui din senin și i-a aplicat lovitură după lovitură. Bătăușul nu s-a oprit până când nu l-a lăsat lat.

Cel bătut susține că nu a avut loc nicio altercație între ei și nu înțelege ce l-a apucat pe agresor. Întreaga scenă s-a petrecut în comuna Costeștii din Deal. Victima a fost preluată de medici și transportată la spital în stare gravă. (VEZI ȘI: BĂTAIE CRUNTĂ LA UN MECI DE FOTBAL DIN DÂMBOVIȚA. CĂPITANUL UNIRII BUCȘANI, DUS CU SALVAREA LA SPITAL)

Lovit pe la spate

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din barul unde s-a întâmplat incidentul. Victima de 22 de ani tocmai intrase și verifica un bilet la pariuri, când agresorul s-a năpustit, din spate, și a început avalanșa de lovituri.

Un alt tânăr aflat lângă victimă se sperie și se ferește. În cele din urmă, un bărbat intervine să îl tragă deoparte pe agresor și să elibereze victima. Poliția a deschis dosar penal pentru lovire sau alte violențe și face cercetări. (CITEȘTE AICI: SCENE DE O CRUZIME DE NEDESCRIS ÎN DÂMBOVIȚA. AU BĂTUT UN VECIN PÂNĂ L-AU LĂSAT LAT. OMUL A MURIT LA SPITAL)

Citește și...