VIDEO. Bătaie cruntă la un meci de fotbal din Dâmbovița. Căpitanul Unirii Bucșani, dus cu salvarea la spital

Autor: Maya Radu
Publicat: 14/06/2018 | 12:54

Au transformat terenul de fotbal în ring K1. În timp ce, la Târgoviște, se juca meciul de baraj pentru Liga I dintre Chindia Târgoviște și Voluntari, tot în Dâmbovița, două echipe mici jucau la Răcari o partidă din Cupa României, care s-a lăsat cu vărsare de sânge. (Cele mai bune oferte laptopuri)

Unirea Răcari-Unirea Bucșani s-a încheiat 0-2, însă fluierul arbitrului a marcat nu doar finalul de meci, ci și începutul unei reprize de lupte K1 chiar pe stadion. Căpitanul celor de la Bucșani a fost la un pas să fie linșat după ce jucătorii de la Răcari s-au năpustit asupra lui și l-au lovit sălbatic, cu picioarele în cap.  (Console si accesorii gaming)

Marius Zidăroiu a căzut la pământ și abia mai sufla când a fost scos pe targă de pe teren. La mijloc ar fi neînțelegeri mai vechi între acesta și alți jucători de la Unirea Răcari. Fotbalistul a ajuns la spital. Echipa de la Bucșani a postat pe pagina oficială un videoclip cu momentul bătăii. (VEZI ȘI: SCANDAL URIAȘ LA MECIUL LUI DINAMO! LIDERUL GALERIEI A BĂTUT UN ZIARIST)

Unirea Bucșani cere măsuri drastice

„Unirea Racari – Unirea Bucsani 0-2

Momente terifiante la nou promovata Unirea Racari.

Sange si groaza!

La finalul meciului mai multi jucatori de la campioana din liga a V-a au lovit miseleste jucatori de la Unirea Bucsani, in special pe Marius Zidaroiu.
Din pacate capitanul nostru a fost luat de catre ambulanta si dus la spital cu rani serioase la cap si coaste.
In semn de protest, Unirea Bucsani nu va mai juca niciodata la Racari!
Se pare ca aceasta echipa nu e capabila sa piarda!! 
Pe aceasta cale fac apel la conducerea AJF sa ia masuri drastice, poate chiar excluderea din campionat.
Arbitrii prezenti la meci au fost socati cand au vazut ce sa intampla la Racari 
Nu asa se prezinta o echipa nou promovata!

Rusine Unirea Racari!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a echipei Unirea Bucșani, lângă filmul bătăii de pe teren.

Citește și...