Tatăl lui Mihai Tudose a murit din cauza coronavirusului! Cum s-a infectat

Publicat: 13/07/2020 | 16:21
Tatăl lui Mihai Tudose a murit din cauza coronavirusului! Cum s-a infectat

Tatăl lui Mihai Tudose a murit astăzi din cauza coronavirusului. Iată cum s-a infectat bărbatul. 

După ce fostul premier a declarat public că tatăl său a fost diagnosticat cu Covid-19, Constantin Tudose a pierdut lupta cu boala. 

Bărbatul, care avea 82 de ani, era internat la Institutul „Matei Balș” și starea sa se agravase în ultimele zile, având nevoie de intubare. 

Decesul său a fost confirmat de Obiectiv Vocea Brăilei, care precizează că trupul neînsufleţit va fi depus miercuri, 15 iulie, la Capela din Cimitirul Sf. Constantin și Elena din Brăila.

Bărbatul a luat coronavirus de la un vecin

De asemenea, înmormântarea şi slujba de înhumare vor avea loc tot miercuri, la ora 13:30, potrivit stirileprotv.ro.

Mihai Tudose a dezvăluit, zilele trecute, că tatăl său a contractat coronavirus „de la un vecin din Brăila”. 

Fostul premier Mihai Tudose (53 de ani) este în prezent europarlamentar. El a deținut funcția de prim-ministru în perioada iunie 2017-ianuarie 2018.

În ultimele 24 de ore au fost 413 cazuri noi de infecție cu coronavirus, din 6.655 de teste efectuate. De asemenea, au fost înregistrate 17 decese din cauza COVID-19, iar una dintre persoanele decedate nu suferea de alte boli. Bilanțul infecțiilor, pe teritoriul României, ajunge la 32.948 de cazuri.

În total, până în acest moment au murit 1.901 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie.

Foto: Inquam Photos