Reacția haioasă a lui Mircea Badea, după ce a aflat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus

Publicat: 13/07/2020 | 14:48

Mircea Badea a reacționat în stilu-i caracteristic atunci când a aflat că Andreea Esca este infectată cu coronavirus. Prezentatorul TV a postat un mesaj pe contul său de Twitter.

Andreea Esca ar fi contractat virusul după ce ar fi participat la o petrecere pe plajă, cu ocazia deschiderii resortului Novum by the Sea. La eveniment au participat aproximativ 50 de persoane.

Andreea Esca a venit însoțită de fiica ei, iar la petrecere nimeni nu a păstrat distanța socială și nici nu a purtat mască de protecție. După ce a aflat că prezentatoarea TV a fost infectată cu COVID-19, Mircea Badea a reacționat în stilu-i caracteristic.

El a publicat un mesaj haios pe contul său de Twitter, care a fst distribuit apoi pe Instagram. (CITEȘTE ȘI: DAN NEGRU, ATACAT CU PIETRE ÎN CENTRUL CAPITALEI: “NE-AM TREZIT CIURUIȚI”)

”Covidesca”, a scris Mircea Badea pe Twitter.

Ce anunța Pro TV vineri, 10 iulie

Postul de televiziune Pro TV a trimis un comunicat de presă prin care a informat că mai mulți angajați au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Testările continuă încă pentru cei care au intrat în contact cu angajații deja confirmați.

S-a luat măsura dezinfectării tuturor suprafețelor, a sediului și a tuturor mașinilor companiei.

„Întreaga echipă care a intrat în contact direct sau indirect a fost și este în continuare testată. De asemenea, au fost luate măsuri suplimentare celor deja existente în PRO TV. Întregul sediu, studiourile și mașinile companiei au fost dezinfectate imediat după aceste confirmări, adițional față de dezinfecțiile profesionale care aveau deja loc zilnic în incinta companiei din luna martie”, a transmis postul de televiziune.