Telespectatorii au rămas mască atunci când au auzit discuţia! Dani Oţil către Flavia Mihăşan: „Mâine dimineaţă, bagajele!”. Ce se întâmplă cu asistenta TV

Publicat: 18/12/2017 | 11:12

Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au pornit televizoarele ca să se uite la “'Neatza cu Răzvan şi Dani”! Flavia Mihăşan avea o voce extrem de răguşită, abia putea să vorbească. Totul i se trage de la concertul lui Ştefan Bănică la care a fost şi ea. Şi nu în public, iubita lui Codin Maticiuc a performat alături de partenerul ei de dans.

Citeşte şi: Sunt prieteni, însă l-a dat de gol în public. Bianca Drăguşanu, despre Codin Maticiuc: „E un mare golan, dar…”

Atât Răzvan Simion, cât şi Dani Oţil au făcut glume pe seama vocii asistentei TV. Şi, la un moment dat, Dani i-a spus că atunci când o aude se gândeşte la manele. Mai mult, carismaticul prezentator a avertizat-o: dacă până mâine nu îi revine vocea, poate să-şi facă bagajele şi să plece mai devreme în vacanţa de sărbători.

Citeşte şi: Codin Maticiuc, tătic? Flavia Mihăşan s-a destăinuit: „Un copil! De-abia aştept să-i cumpăr hăinuţe…”

„Colegii au spus să iau iau măsuri, după ce ai venit aşa la muncă. Mâine dimineaţă te trezeşti, te uiţi în oglindă şi spui: «Bună dimineaţa!» Dacă se aude: «Bună dimineaţa», vii! Dacă se aude. «Ooo, duşmanii mei…», atunci am un singur cuvânt pentru tine: «Bagajele!» Când te aud, aud manele, Flavia!”, a spus Dani Oţil, unul dintre prezentatorii de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani”.

Colegul lui Răzvan Simion a mai întrebat-o pe Flavia Mihăşan dacă pleacă de sărbători acasă, la părinţi.

„Da, abia aştept să plec la mama”, a reacţionat asistenta TV.

În această dimineaţă, Flavia Mihăşan a făcut publică o fotografie din timpul spectacolului la care a fost aseară. În imagine, frumoasa asistentă TV a fost surprinsă când dansa pe scenă alături de partenerul ei.

Citeşte şi: Fanii au avut lacrimi în ochi în timpul concertului. Gestul făcut de Ştefan Bănică în memoria Stelei Popescu, la nicio lună de la înmormântarea actriţei

 

 

Citește și...