Top 50 tarife pe care vedetele din România le cer să cânte la o nuntă! Pe ce loc se află Smiley, Antonia sau Adi Minune

Publicat: 12/10/2019 | 22:51

Vedetele din România sunt invitate la evenimente diverse, la sfârșit de săptămână, de an sau cu ocazia unor sărbători în timpul cărora oamenii ”fug” din case pentru a se distra, în aer liber, alături de artiștii preferați. Spectacolele sunt ”gustate” de fiecare spectator, iar recompensele financiare sunt pe măsură și direct proporționale cu… numele vedetelor respective. Totul ține de succesul artistic înregistrat într-o anumită perioadă de timp, de hiturile lansate, de carismă sau, pur și simplu, de notorietatea artistului, indiferent de intervalul temporal. Dar există și cazuri pe care le-am putea numi ”speciale”. Avem în vedere momentele fericite din viața unui bărbat și a unei femei, iar un punct culminant, în context, este petrecerea de nuntă. Și cine nu își dorește ca invitații să fie cu adevărat impresionați, nu numai din punct de vedere al meniului sau al open-barului? CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, un senzațional TOP 50 al tarifelor pe care le cer vedetele din România pentru a cânta, live, la un astfel de eveniment(CITEȘTE ȘI: GALERIE FOTO INDECENTĂ. TOP 69 CELE MAI JUCĂUȘE VEDETE DIN ROMÂNIA, FOTOGRAFIATE ÎN POZIȚII MEGA-PROVOCATOARE!)

Socrii mari, socrii mici, nașii și mirii doresc ca nunta să fie pusă la punct până în cele mai mici amănunte. Desfășurată conform tradițiilor dintr-o anumită zonă a țării sau, pur și simplu, ținând cont doar de dorința fericiților ”însurăței”, nunta reprezintă o ”piatră de încercare”, un adevărat examen dat de organizatori în fața tuturor invitaților. Iar mesenii, la rândul lor, sosesc la petrecere cu gândul că vor avea parte de o distracție la superlativ, bucuria fiind cu atât mai mare atunci când vor pune o ”cărămidă” la temelia viitoarei familii. Mâncarea și muzica reprezintă două ingrediente esențiale în bunul mers al petrecerii care urmează după ”Starea Civilă” și cununia religioasă. Și, bineînțeles, după alegerea meniului – sau chiar cu mult timp înainte, în unele cazuri – mirii și părinții caută varianta muzicală perfectă. Fiindcă, așa cum se spune, nunta fără lăutari este lipsită de farmec. (VEZI ȘI AICI: TOP 40 – VEDETE DIN ROMÂNIA CARE S-AU LUAT LA TRÂNTĂ CU STICLELE ȘI AU PIERDUT LUPTA)

Cine să cânte, cine să ne încânte?

Cei care nu doresc să se complice, atunci când vine vorba despre petrecerea de nuntă – sau au un buget limitat, care nu permite o desfășurare corespunzătoare la nivel muzical – aleg un DJ care le poate oferi toate genurile muzicale. Tradiționaliștii preferă clasicii lăutari – aflați pe cale de dispariție, totuși – sau orchestre al căror repertoriu să conțină ”de toate și pentru toți”, astfel încât gusturile mesenilor să fie satisfăcute, indiferent de vârsta acestora. Dar dacă vrei să o asculți pe Antonia, spre exemplu? Sau poate că ți-ai dori, mireasă fiind, să îți cânte live chiar Ștefan Bănică Jr., cu toate că mirele… strâmbă din nas fiindcă o are la suflet pe Andreea Bălan și, la rândul său, ar fi un ”fericit” dacă ar vedea-o dansând și cântând sub ochii săi. (CITEȘTE ȘI: NU E BANC! CÂȚI EURO A DAT GIGI BECALI PE NUNTA FIICEI LUI)

Un Marcel Pavel, spre exemplu, aduce și o notă de distincție evenimentului, dar nu trebuie să scăpăm din vedere că un punct de reper fundamental în toată această ecuație muzicală este… bugetul alocat. Fiindcă artiștii nu se lasă ”greu”, dar costă. (NU RATA: TOP 30 – VEDETELE DIN ROMÂNIA CARE S-AU IUBIT ÎN LOCURI PUBLICE)

Artiști diferiți, stiluri diferite, nuntă cu ștaif să fie!

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, dă încă o lovitură media și vă oferă acest TOP 50 al tarifelor cerute de vedetele în vogă atunci când în scenariu apare subiectul ”nunți”. Iar clasamentul este unul surprinzător, fiindcă nimeni nu ar anticipa un astfel de rezultat. Dar vorbesc cifrele. Vedetele din România pot fi ”arvunite” – ca să rămânem într-un limbaj adecvat contextului – pentru sume mai mici și mai mari, ținând cont și de faptul că programul nu depășește o oră. (VEZI ȘI AICI: CE DESPĂGUBIRI VA PRIMI MIREASA DIN RĂCARI PĂRĂSITĂ A DOUA ZI DUPĂ NUNTĂ)

De regulă, din punct de vedere statistic, cei mai mulți dintre artiști preferă un program de 45 de minute, maximum o oră, tot ceea ce trece peste acest interval de timp fiind, evident, negociabil. Dar atunci când o aduci în fața invitaților pe Elena Gheorghe, ca să dăm doar un exemplu, pleci de la premisa că atmosfera va fi ”hot”. La fel se întâmplă și în cazul altor celebrități. Părinții, nașii, chiar și mirii contribuie financiar, de foarte multe ori, pentru ca în fața mesenilor să apară un ”nume” care să încingă atmosfera. (CITEȘTE ȘI: TOP 10 – CELE MAI EXTRAVAGANTE MIRESE DIN SHOWBIZ-UL ROMÂNESC. CUM AU APĂRUT ANDREEA ESCA ȘI TEO TRANDAFIR LA NUNȚILE LOR)

Ofertă pentru toate gusturile, de la manele la rock

Nu trebuie să ne imaginăm că o petrecere de nuntă se desfășoară după tipare. Totul este interpretabil, din acest punct de vedere, astfel că există din ce în ce mai multe cazuri în care familiile țin pasul cu ”moda” și satisfac mirilor orice dorință muzicală. Trupa Voltaj are prețul ei la astfel de evenimente, iar despre Horia Brenciu Band se vorbește în termeni laudativi. Totul ține de gust, de stare, de timp, de vârsta mirilor. Dar și de buget. Și totul face parte din decor, românii fiind un exemplu sugestiv din acest punct de vedere. Vali Vijelie ”luptă” la capitolul ”nunți” cu Ovidiu Lipan Țăndărică. Trupa Zdob și Zdub are concurență serioasă atunci când vine vorba despre Mahala Rai Banda. Vunk și Adi Minune par din alt ”film”, însă nimic nu este imposibil atunci când toată lumea trebuie să se simtă bine. (VEZI ȘI: SURPRIZĂ! CÂȚI LEI COSTĂ MENIUL DESEARĂ, LA NUNTA FIICEI LUI GIGI BECALI! CE VOR MÂNCA INVITAȚII)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din Româniaa alcătuit un clasament extraordinar al… tuturor gusturilor muzicale, iar tarifele prezentate sunt actualizate. Surprizele, firește, se țin lanț. Iar clasamentul final este absolut surprizător, nu mai puțin de 50 de locuri fiind atribuite unor celebrități muzicale – indiferent de genul abordat – precum Nicu Paleru, Smiley – chiar, nu sunteți curioși cât cere Smiley petru a cânta la o nuntă? -, Direcția 5, Pepe, Proconsul, Bere Gratis, 3 Sud-Est, Anda Adam sau Nicolae Furdui Iancu. (NU RATA: S-A AFLAT! DE CE LORA ȘI IONUȚ GHENU NU FAC NUNTA, DEȘI AU, DEJA, TREI ANI DE RELAȚIE. “NICIODATĂ NU…”)

O dată în plus, suntem în pole-position. Iar acest Top 50 tarife pe care vedetele din România le cer să cânte la o nuntă vă va oferi, accesând GALERIA FOTO de excepție, surprize de proporții. Iată un clasament la care nu s-a mai gândit nimeni!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)