Tragedie de Înălțarea Sfintei Cruci. Un bărbat s-a spânzurat în curtea unei biserici din Târgoviște

Publicat: 14/09/2018 | 10:27

Tragedie in judetul Dambovita chiar în ziua în care creștinii sărbătoresca Înălțarea Sfintei Cruci. Un barbat si-a pus capat zilelor în aceasta dimineata in curtea unei biserici din Targoviste.

Tragedie de Înălțarea Sfintei Cruci. Un bărbat s-a spânzurat în curtea unei biserici din Târgoviște

Barbatul a fost gasit spanzurat in zorii zilei. Un slujitor de la biserica a fost cel care a descoperit trupul fara viata si a anuntat preotul si politia. Oamenii veniti la slujba au avut un adevarat soc. Omul, se pare, ca avea mai multe suparari si ramasese singur. Politisii fac cercetari pentru a stabili cu exactitate imprejurarile evenimentului.

“A fost găsit de către un slujitor de la biserică. Se efectuează cercetarea la fața locului, urmând a se stabili cu exactitate toate împrejurările evenimentului”, arată Poliția Dâmbovița.

Biserica in curtea careia a fost gasit este Izvorul Tamaduirii, aflată pe Calea Câmpulung din Târgoviște. . Initial, credinciosii au crezut ca a fost jefuita biserica atunci cand veniti la slujba au dat peste politie si criminalisti, dar cand au aflat tragedia si-au facut cruce.

Sursa citată a precizat că bărbatul avea de 60 de ani și era cunoscut drept o persoană fără adăpost.