Trăistariu şi-a pregătit mesajul de pe crucea lui! ”Neînfricat, frumos, blând, voce…”

Publicat: 19/03/2017 | 12:30

Mihai Trăistariu şi-a surprins fanii în ultima vreme cu imaginile în lenjerie intimă pe care le-a postat fără reţineri pe Facebook. Unii s-au amuzat, alţii l-au criticat, dar cert este că el rămâne unul dintre cei mai apreciaţi artişti din România. Reporterii Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, l-au contactat pe Mihai Trăistariu, iar el ne-a mărturisit adevărul despre cearta cu fratele său, Vasile, şi ce şi-ar dori să scrie pe crucea lui, atunci când nu va mai fi printre noi. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Cântăreţul s-a dezbrăcat de secrete şi ne-a povestit ce ar face dacă ar câştiga acum un milion de euro. Se pare că artistului i-au trecut prin mâini aceşti bani, dar i-a cheltuit. ”I-am câştigat în 18 ani de carieră. I-am şi depăşit cu brio. I-am cheltuit la fel cum i-am avut! Mi-am luat un teren de 1.000 de metri pătraţi la malul mării, trei maşini decapotabile, două apartamente, mi-am făcut o şcoală de muzică şi un studio de înregistrări, am avut şi un supermarket pe care l-am închis ulterior, am avut şi o firmă de taxi pe care am închis-o, iar restul s-au dus pe cheltuielile auxiliare: melodii, costume de scenă, videoclipuri, drumuri, hoteluri, mâncare, haine, mofturi, pofte. De-aş avea din nou 1 milion de euro aş investi banii în 5 afaceri diferite şi aş continua să fac ce fac acum. Aş cânta, aş alerga peste tot şi aş construi o grădină zoologică altfel. Uriaşă şi cu animale libere. Aş salva acolo doar animalele bolnave, chinuite, abandonate, neajutorate, fără picioare. Un paradis al animalelor. E un proiect care se va concretiza într-o zi!”, ne-a declarat, în exclusivitate, Mihai Trăistariu.

În plus, artistul ne-a spus că cel mai greu moment din viaţa lui a fost atunci când părinţii lui au murit şi ne-a mărturisit că este un bărbat credincios: ”Cred ca orice om. La modul obişnuit. Am icoane pe pereţi. Merg la Înviere. Îmi fac cruce. Spun uneori Tatăl nostru, însă nu sunt prea bisericos de fel. Nu ies din casă fără să fac cruce”.

Mihai Trăistariu a avut curajul să dezvăluie faptul că cearta dintre el şi fratele lui, Vasile, pe care o ţară întreagă a văzut-o la televizor, a fost regizată. Cei doi s-au înţeles întotdeauna foarte bine, dar în acest mod, fratele său a ajuns un pictor cunoscut (află AICI mai multe detalii despre scandal). ”De fapt şi de drept, iată că trebuie s-o spun public. N-am fost certaţi niciodată! Se întâmplă în showbiz lucruri pe care ulterior le regreţi! În cadrul unei emisiuni, am fost efectiv prinşi amândoi, şi eu şi el, într-o vâltoare mediatică de neînţeles. A reieşit că nu ne înţelegem, că suntem certaţi! N-a fost niciodată aşa! Ne-am înţeles mereu perfect. Vasile, fratele meu pictor, e atât de credincios încât nu s-a certat cu nimeni niciodată! Nici nu-şi doreşte asta şi nici nu e capabil să se certe cu cineva. E prea bun şi blând să facă asta, iar eu semăn leit cu el. Totul a fost „de presă”. Eu am realizat că asta îl ajută pe el să se lanseze mai uşor şi aşa s-a şi întâmplat! Toată România îl cunoaşte acum şi comandă tablouri de la … pictorul Vasile Trăistariu. A fost un compromis pe care nu l-aş mai face niciodată. Am ales să mă prefac că mă cert cu el pe TV ca să pot să-i construiesc un nume şi am reuşit!”, ne-a mai spus artistul.

Mihai Trăistariu a avut unsprezece relaţii de lungă durată (citeşte AICI mai multe detalii), dar nu a ajuns cu nici o iubită în faţa altarului. Cu toate că momentan este singur, artistul îşi doreşte să aibă opt copii: ”La maică-mea au fost 15 fraţi. La taică-miu zece. Noi suntem patru. Eu vreau vreo opt. Îmi place să văd casa plină. Mai ales la cină”.

Dacă ar putea să îşi aleagă mesajul de pe cricea lui, Mihai Trăistariu mărturiseşte că ar vrea să fie scrise următoarele cuvinte: ”Viteaz, luptător, neînfricat, ambiţios, frumos, deştept, bun, blând, sufletist, voce, artist, OM”.
 

Citește și...