Tristan Tate, primele declarații despre Philipp Plein care a încercat să i-o fure pe Bianca Drăgușanu

Publicat: 09/08/2018 | 10:24

Tristan Tate și Bianca Drăgușanu au petrecut câteva zile de vis pe Costa de Azur, iar momentele trăite împreună i-au făcut pe cei doi să se apropie și mai mult. Reveniți în țară, excentricul milionar britanic a făcut primele declarații despre Philipp Plein care a încercat “să i-o sufle” pe frumoasa vedetă. De asemenea, iubitul Biancăi Drăgușanu a vorbit și despre vacanța de lux de la Cannes.

Citește și: Carmen Harra a avut dreptate! Previziunea ei despre viitorul amoros al Biancăi Drăgușanu prinde contur

Tristan Tate, primele declarații despre Philipp Plein, după ce designer a încercat să o cucerească

Citește și: Principalul motiv pentru care Bianca Drăgușanu și Tristan Tate se ceartă aprins! Poate duce la destrămarea relației

În cadrul unui interviu recent, Tristan Tate a spus răspicat că iubita lui nu a mers la Cannes ca să-l întâlnească pe Philipp Plein. Mai mult, el a mărturisit că nu îi place să fie în lumina reflectoarelor și că s-a distrat de minune împreună cu Bianca Drăgușanu în vacanța de lux.

Citește și: Care este, de fapt, relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav la aproape 3 luni de la despărțire: “Consideră normal ca toate cheltuielile să fie împărțite”

“Suntem împreună, dar nu îmi place publicitatea. Încerc să fiu şi mai privat cu viaţa mea, aşa că totul pare a fi un mister.

Ne-am distrat la Cannes. Bianca nu a fost acolo să îl vadă pe Philipp Plein”, a explicat Tristan Tate în cadrul emisiunii “Star Matinal”, care rulează la Antena Stars.

Citește și: S-a aflat: Tristan Tate, conversații secrete cu fosta iubită înainte să plece cu Bianca Drăgușanu în vacanța de la Cannes

Oficial, celebrul creator de modă Philipp Plein e într-o relație, dar el e mereu înconjurat de femei frumoase. Și… se pare că are o slăbiciune pentru românce. Printre cele care i-au căzut în mreje se numără Mădălina Ghenea, Andreea Sasu și Loredana Chivu.

Citește și: Loredana Chivu și Philipp Plein s-au sărutat pasional într-un club

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate s-au cunoscut prin intermediul unui prieten

Prezentatoarea de la “Te vreau lângă mine” și-a oficializat relația cu Tristan Tate la câteva zile după ce s-a aflat despre despărțirea de tatăl fiicei sale. Vă reamintim că pe 17 iunie CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a dezvăluit în exclusivitate informația potrivit căreia Bianca Drăgușanu și Victor Slav nu mai formează un cuplu și, în aceeași zi, ei au dat un comunicat de presă în care au anunțat că au luat împreună decizia de a merge pe drumuri separate. Pe 21 iunie, vedeta și milionarul britanic și-au făcut apariția de mână în Centrul Vechi al Bucureștiului, unde și-a organizat petrecerea de ziua lui Mircea Brânzei, un prieten de-al Biancăi Drăgușanu și iubitul Denisei Tănase.

Citește și: Cristi Brancu a dat de pământ cu iubitul Biancăi Drăgușanu și “cumnatul” ei: “Tristan Tate ne-a mințit. Numai firme închise din 2016, s-au șters urmele”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...