ULTIMA ORĂ! Fiul mijlociu al lui ANGHEL IORDĂNESCU a dat cu maşina peste o femeie

Publicat: 14/04/2016 | 12:14

UPDATE 16.00

Potrivit poliţiştilor rutieri, în acest caz a fost vorba de culpă comună. ”Femeia nu s-a asigurat cînd a traversat, iar Andrei Iordănescu nu s-a asigurat când a dat cu spatele”, au declarat aceştia.

Andrei, fiul mijlociu al lui Anghel Iordănescu, antrenorul naţionalei României, a fost implicat, joi, într-un accident de circulaţie în zona Splaiului Independenţei din Bucureşti. Tânărul a lovit cu maşina o femeie, aceasta fiind transportată de urgenţă la spital.

 

Incidentul a avut loc în jurul orei 09.00. Andrei, care se afla la volanul unui SUV, a accidentat-o pe femeie, iar la faţa locului au sosit poliţiştii rutieri care au deschis o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat. Femeia accidentată nu este în stare gravă, ea fiind transportată la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. La locul accidentului a venit şi Anghel Iordanescu, care era destul de agitat. A schimbat câteva vorbe cu fiul său, iar, în momentul în care l-a văzut pe fotoreporterul CANCAN.ro, a început să facă scandal, să strige către acesta şi să gesticuleze.

Anghel Iordănescu a venit la locul accidentului
Anghel Iordănescu a venit la locul accidentului

Femeia accidentată nu este în stare gravă, ea fiind transportată la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Poliţiştii urmează să stabilească în urma anchetei ce s-a întâmplat. Contactat telefonic, Anghel Iordănescu nu a dorit să facă declaraţii.Poliţiştii ştiu ce s-a întâmplat, nu am ce să comentez”, a spus el.

Citește și...