Un avion de pasageri a ieșit de pe pistă și s-a rupt în două, la aterizarea pe aeroportul din Istanbul

Autor: A. D.
Publicat: 05/02/2020 | 20:22
Un avion de pasageri a ieșit de pe pistă și s-a rupt în două, la aterizarea pe aeroportul din Istanbul

Un accident teribil s-a întâmplat pe aeroportul din Instambul. Evenimentul a avut loc miercuri când un avion cu pasageri a ieșit de pe pistă.

În momentul aterizării pe Aeroportul Sabiha Gokcen din Istanbul un avion a ieșit de pe pistă și s-a rupt în două. Conform ministrului Transportului, în urma incidentului niciun pasager nu a murit, însă au fost mai mulți răniți.

Potrivit AFP şi Reuters, fuzelajul aparatului, aparţinând companiei private Pegasus, s-a rupt şi a luat foc după ce a ieşit de pe pistă pe aeroportul internaţional Sabiha Gokcen, situat în partea asiatică a Istanbulului.

Imaginile difuzate de postul de televiziune CNN-Turk arată că incendiul a fost stins iar autoritățile au intervenit rapid. Avionul executa o cursă internă de la Izmir la Istanbul. În momentul aterizării a întâmpinat probleme, iar pilotul nu a reușit să mai controleze aeronava.

Se pare că accidentul a fost produs din cauza unei ploi torențiale care s-a abătut asupra metropolei turce. Ministrul Transportului a declarat că nu au existat victime, o mică parte din pasageri au fost răniți și transportați foarte repede la spital. Restul oamenilor aflați la bordul avionului sunt în afara oricărui pericol și s-au ales doar cu o sperietură îngrozitoare.

 

Citește și...