Un cuplu din Târgu Jiu are drept animal de companie… o cioară. Cronco are camera ei și este nedespărțită de stăpâni

Publicat: 24/01/2020 | 12:55

Un cuplu din Târgu-Jiu, judeţul Gorj, are drept animal de companie o cioară, pe care cei doi tineri căsătoriţi au găsit-o în parc.  Cronco este membrul familiei Modoran de opt luni şi are propria cameră în casă.

Simona şi Dumitru Modoran, doi tineri căsătoriţi din Târgu-Jiu, spun că, de opt luni, nu îşi pot închipui viaţa fără Cronco, un pui de cioară pe care l-au găsit în parc. (VEZI ȘI – SATU MARE: MOMENTUL ÎN CARE UN CÂINE A VENIT LA ÎNMORMÂNTAREA STĂPÂNULUI SĂU! CE A URMAT: OAMENII AU ÎNCEPUT SĂ PLÂNG)

În urmă cu aproximativ opt luni, pasărea a fost găsită în Parcul Central al municipiului Târgu-Jiu. Simona Modoran spune că cioara era rănită și slăbită, astfel că a simțit că trebuie să facă ceva pentru a o salva. Simona și soțul său au mers cu ea la veterinar, după care au luat-o acasă  pentru a o îngriji.

Cronco zboară în libertate, dar se întoarce întotdeauna la stăpâni

Pasărea s-a făcut bine după un timp, dar nu a mai vrut să plece de la familia care a adoptat-o. Cei doi tineri i-au amenajat în fața casei o căsuță specială. Pasărea s-a atașat de cei doi tineri, iar atunci când ies la plimbare, zboară și se întoarce de fiecare dată pe umărul lor.

Simona a mai declarat că ea și soțul său sunt iubitori de animale și că nu contează ce fel de ființă este, pentru că s-au atașat de cioară și a devenit deja un membru al familiei. În camera special amenajată, Simona și Dumitru au asigurat toate condițiile pentru ca pasărea să nu fie afectată în niciun fel. (VEZI ȘI: LAURA COSOI E MAMĂ CU NORMĂ ÎNTREAGĂ PENTRU ”LUNA” ȘI ”JAZZ”)

 

Citește și...