Laura Cosoi e mamă cu normă întreagă pentru ”Luna” și ”Jazz”!

Publicat: 22/11/2019 | 23:57

Laura Cosoi o iubește ca pe ochii din cap pe Rita, fetița ei care, în iunie, a bifat primul an de viață! Vedeta și soțul său, Cosmin, îi fac toate poftele micuței! Dar nu uită nici de cele două patrupede, Luna și Jazz, care au apărut în viața artistei cu mult înainte ca fetița să vadă lumina zilei pentru prima oară. Așa că, se poate spune, Laura e mamă cu normă întreagă, are grijă de toți. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile grăitoare.

Laura Cosoi, frumoasa actriță care a făcut senzație pe la începuturile carierei cu rolul din ”La bloc”, are multe de rezolvat în casă, de când este soție și mamă cu acte în regulă. Cosmin, jumătatea ei, îi acordă tot sprijinul. Dar, în același timp, Laura este mamă iubitoare și pentru Luna și Jazz, cățeii familiei, niște micuți și simpatici Yorkshire Terrier. (CITEȘTE ȘI: LAURA COSOI A SPUS ADEVĂRUL DESPRE OPERAȚIILE ESTETICE: ”EXISTĂ PE PIAȚĂ O MULTITUDINE DE VARIANTE”)

Unul hăis, altul cea!

Zilele trecute, Laura Cosoi și-a făcut mult timp pentru patrupede. După ce s-a întâlnit cu câțiva prieteni, alături de care a reglat una, alta, actrița a urcat în mașină și s-a grăbit către destinație. De unde a ridicat animăluțele. A ajuns la un alt punct din traseu, sigur, trecut în plan. A coborât din mașină și, cu mare grijă, a început să ”ghidoneze” patrupedele. Pe trotuar a fost ceva mai greu, printre oamenii care au recunoscut-o pe vedetă și care s-au amuzat privind cățeii care s-au dus unul într-o parte, altul, într-alta.

Cățeii Laurei au luat-o ”razna” pe trotuar, spre amuzamentul vedetei

Chiar și Laura s-a amuzat, la un moment dat, încercând să țină ”decent” frâiele zburdalnicelor viețuitoare. A reușit, le-a adunat aproape ”ghem”, s-a strecurat printre oameni și fix la locul stabilit s-a prezentat. (NU RATA: LAURA COSOI S-A POZAT ÎN COSTUM DE BAIE DUPĂ CE A REUȘIT SĂ SLĂBEASCĂ CÂT ȘI-A PROPUS!)

Laura Cosoi, Cosmin, Rita … Luna și Jazz

Laura Cosoi are casa plină. Micuța Rita, Cosmin, soțul ei, plus doi căței, acum prietenii fideli ai fetiței de un an și patru luni. Ce spune actrița? “Rita crește împreună cu doi căței. Evoluția Ritei e mult mai bună și mi se pare extraordinar să ai această șansă, să poți să-ți crești copilul alături de un animal de companie, se înțeleg foarte bine. Când era foarte mică, Rita îi imita în mișcări, se rostogolea, era supersimpatică. Cred că și imunitatea i se întărește, pentru că nu e un copil sensibil. Câinii sunt peste tot, se joacă cu ei. Am noroc că sunt Yorkshire și nu lasă păr. E important de menționat relația ei de prietenie – vrea să îi plimbe pe amândoi în parc, se joacă, le aruncă mingea, știe cum îi cheamă, e fantastic”, a povestit Laura Cosoi, pentru Libertatea. (VEZI AICI: LAURA COSOI, APARIȚIE INCENDIARĂ! FANILOR NU LE-A VENIT SĂ CREADĂ)

“Îi hrănește, le dă bobiță cu bobiță, e superimplicată cu apa. Știe exact că nu are voie să se joace în apa lor, are și ea o cratiță a ei, unde să se joace în apa ei, deci, cumva, încercăm să îmbinăm lucrurile, ca să îi lase și pe ei în pace. Recunosc că suntem cuceriți și la noi e foarte mare distracția în a doua parte a zilei, pentru că ajungem seara acasă. După ce am mers în parc, ne-am plimbat, urmează momentul acela de joacă zdravănă în living împreună cu cățeii, e foarte fain, râdem cu lacrimi în fiecare seară”, a mai dezvăluit Laura.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)