Un militar a leșinat lângă Klaus Iohannis, la o ceremonie desfășurată la Cincu. Cum a reacționat președintele

Publicat: 23/07/2020 | 17:45
Un militar a leșinat lângă Klaus Iohannis, la o ceremonie desfășurată la Cincu. Cum a reacționat președintele

Incident total neprevăzut la o ceremonie desfășurată la Cincu, în Brașov. O tânără, cadru military, a leșinat în prezența președintelui Klaus Iohannis. Ce a urmat?

Președintele Kluas Iohannis a participat joi, 23 iulie, la o ceremonie de înființare a Comandamentului Corpului Multinațional Sud-Est. Acolo, un militar aflat în apropierea șefului statului a avut nevoie de primul ajutor după ce a leșinat în fața tuturor.

Klaus Iohannis a mers la ambulanță să afle starea militarului

După ce tânăra a fost preluată de echipajul SMURD, președintele Klaus Iohannis a mers, după câteva minute, să se asigure că angajatul militar este în siguranță și în afara oricărui pericol. Șeful statului a mers la ambulanță și a întrebat care este starea de sănătate a fetei.

CITEȘTE ȘI: Fosta iubită a lui Fuego, dezvăluiri șocante despre lupta cu noul coronavirus! Ana Maria Ciaușu e încă în spital: “Te doare tot în tine și simți că îți iese foc din nas și din trahee. În fața morții, nu…”

Klaus Iohannis a participat alături de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu la ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est și la desfășurarea etapei finale a Exercițiului cu termen scurt de notificare.

„Felicitări tuturor militarilor care au fost implicați în organizarea și punerea în practică a acestui exercițiu, un exercițiu care ne-a demonstrat că Armata noastrătretre se poate pregăti în orice condiții și poate să aibă rezultate dintre cele mai bune.

A fost un exercițiu impresionant și nota deosebită a fost dată de faptul că a fost un exercițiu cu alarmare într-un termen scurt. Totuși, impresionant cum au reușit forțele să lucreze împreună. Se vede că de la comandă până la execuție lucrurile funcționează foarte bine”, le-a transmis președintele militarilor români care au luat parte la exercițiu.

CITEȘTE ȘI: Ludovic Orban a vizitat șantierul de reabilitare a Cazinoului din Constanța. Lucrările de consolidare și restaurare, un proiect de anvergură al CNI