Un motociclist din Pitești, cu permisul suspendat, cursă nebună cu poliția pe urme. A lovit o autospecială și…

Publicat: 24/05/2020 | 10:32
Un motociclist din Pitești, cu permisul suspendat, cursă nebună cu poliția pe urme. A lovit o autospecială și…

Un motociclist din Pitești a pus pe jar poliția după ce nu a oprit la semnale și a pornit în goană pe străzi, cu autospecialele pe urmele sale. Nu s-a oprit decât după ce a lovit o mașină de poliție. Bărbatul avea toate motivele pentru a fugi de oamenii legii, fiindcă circula cu permisul suspendat.

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş au efectuat semnal regulamentar de oprire motociclistului care se deplasa pe DN 65, pe raza localităţii Albota, din direcţia Slatina spre Piteşti. Bărbatul nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea.

După aproximativ 10 minute, motociclistul a fost depistat de un echipaj al Biroului Rutier Piteşti pe raza comunei Bradu, pe strada Perilor. (CITEȘTE ȘI: MARGHERITA DE LA CLEJANI, DECLARAȚII CIUDATE DUPĂ ACCIDENT. “EU SUNT DE LA HOLLYWOOD, MAI ERA JOHNNY DEPP CU MINE ÎN MAȘINĂ!” CE SPUNE DESPRE ACUZAȚIA CĂ AR FI CONSUMAT DROGURI)

Motociclistul a încercat, din nou, să scape

Motociclistul a încercat din nou să scape, însă a intrat în coliziune cu autospeciala de poliţie. Din fericire nimeni nu a fost rănit.

Conducătorul motocicletei, un bărbat de 30 de ani, din Piteşti, avea dreptul de a conduce suspendat, fiind cercetat în alt dosar penal pentru infracţiuni rutiere.  În cursul serii, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acesta și-a adăugat acum un nou dosar penal în palmares. (VEZI ȘI AICI: ACCIDENT HORROR ÎN JUDEȚUL OLT. O FATĂ DE 19 ANI A MURIT STRIVITĂ ÎNTR-O MAȘINĂ)