Un oltean a plecat cu aparatul de jocuri acasă după ce a pierdut la păcănele! 

Publicat: 09/09/2020 | 15:15
Un oltean a plecat cu aparatul de jocuri acasă după ce a pierdut la păcănele! 

Scene incredibile au avut loc în județul Gorj, după ce un bărbat a pierdut la păcănele. Supărat, individul a plecat acasă cu aparatul de jocuri. 

Bărbatul, mare împătimit al păcănelelor, s-a enervat foarte tare după ce a pierdut aproape 2.000 de lei. Astfel, a decis să plece acasă cu aparatul și nu a mai contat că barul unde se afla era plin de clienți. Angajata s-a speriat și i-a anunțat imediat pe patroni. 

Individul a urcat aparatul într-o mașină și l-a dus pe câmp, unde l-a spart pentru a-și recupera banii.

Suma a ajuns în cele din urmă la polițiști, iar bărbatul este acum cercetat penal.

Nu rata: Fiul lui Ilie Dumitrescu, surprins de polițiști drogat la volan

Bărbatul nu regretă ce a făcut

„Dintr-odată m-am trezit cu el că ia mașinuța, am sunat șefa, i-am spus, mi-a spus să dau în butonul de panică și pe urmă iar am sunat-o, i-am spus vezi că a scos-o din priză, vrea să o ia acasă. I-am spus Ilie stai cuminte că o să ai probleme. Ce, n-am probleme, nimic”, a declarat Daniela Simionescu, angajata barului, scrie stirileprotv.ro.

„M-am enervat pe ea ieri, am băgat 20 de milioane, nu mi-a dat nimic și am luat-o acasă… Îmi pare rău că am pierdut banii, 20 de milioane. Pentru ce să îmi pară rău, pentru păcănele, dă-le dracu de păcănele, ce să-mi pară rău, că nu e furt, dacă e furt.”, a declarat bărbatul. 

„Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, distrugere, conducerea pe drumurile publica a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere și conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, a transmis poliția