Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, s-a ales cu dosar penal după ce poliția l-a prins drogat la volan

Publicat: 05/09/2020 | 17:15
Toto, fiul lui Ilie Dumitrescu, s-a ales cu dosar penal după ce poliția l-a prins drogat la volan

Toto Dumitrescu, fiul lui Ilie Dumitrescu, a fost prins de poliție, în noaptea de vineri spre sâmbătă, sub influența drogurilor la volan. Din primele cercetări se pare că ar fi consumat cocaină și cannabis. 

Artistul, în vârstă de 22 de ani, a fost condus la IML pentru recoltarea de probe biologice. ”Conducătorul unui autovehicul a fost depistat la intersecția dintre Pache Protopopescu și bulevardul Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

Citește și: Fiul fostului fotbalist Ilie Dumitrescu, infectat cu coronavirus! Actorul a fost internat

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanțe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul INML, unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz s-a întocmit dosar penal”, arată sursele judiciare.

A avut coronavirus

Toto Dumitrescu a fost infectat cu noul coronavirus în urmă cu aproape trei luni. De profesie actor, fiul lui ”Mister” a luat virusul după ce a participat la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, de la Antena 1. Mai multe vedete care au legătură cu acest show au fost infectate cu noul coronavirus.

Înainte să înceapă filmările pentru emisiune, Toto Dumitrescu era entuziasmat. ”Voiam să mă pun în faţa unor situaţii dificile şi noi, iar această emisiune mă antrenează şi mă încearcă exact cum mi-am dorit.

Nu rata: Fiul lui Ilie Dumitrescu, surprins de polițiști drogat la volan

Totodată, lucrul cu vocea este ceva nou, dar atât de interesant. Mi-e cel mai teama de registrele inalte si de transpunerea in personajele, evident, foarte diverse intr- un ritm atat de alert”, declara fiul lui Ilie Dumitrescu

Cine este Toto Dumitrescu

Ilie Dumitrescu Jr. s-a născut pe 23 decembrie 1997 în București, România. Este fiul fostului fotbalist internațional Ilie Dumitrescu, dar nu a dorit să calce pe urmele tatălui său, care a avut o strălucită carieră fotbalistică, și s-a îndreptat către actorie. A jucat în filmele Un pas în urma serafimilor (2017), Palatul Pionierilor (2015) și Love by Design (2014).