Un polițist i-a făcut o mărturisire șocantă unui motociclist pe care l-a surprins în timp ce făcea burnout-uri pe un drum din Botoșani

Publicat: 24/08/2018 | 22:08

Mai mulți motocicliști s-au adunat în urmă cu câteva zile pe un drum din Botoșani, cunoscut iubitorilor de bijuterii pe două roți. Unul dintre tineri și-a ambalat atât de mult motorul, încât aproape că a fost “înghițit” de norul de fum. Schema demnă de un film de la Hollywood se numește “burnout”, iar aceasta, dar și momentele în care bărbatul mergea cu viteză pe șosea au fost filmate de unul dintre amicii săi. Distracția s-a încheiat când și-a făcut apariția un echipaj de poliție.

Un polițist, mărturisire șocantă unui motociclist pe care l-a surprins în timp ce făcea burnout-uri în Botoșani

Nemulțumiți că au fost întrerupți, dar și pentru că tonul polițistului care a vorbit cu motociclistul surprins făcând burnout-uri a fost ridicat, mai mulți tineri au filmat schimbul de replici care a urmat. Omul legii avea experiență și cunoştea porţiunea de drum, el intervenind la numeroase accidente rutiere produse în zonă, relatează Observator.

La un moment dat, agentul de poliție a încercat să-i convingă pe motocicliști că își riscă viețile făcând acele scheme periculoase povestindu-le experiența lui, respectiv că a luat parte la anchetele deschise în urma unor accidente cu motoare și că, din nefericire, mulți dintre șoferi i-au murit în brațe.

“Ţi se pare că am 20 de ani? Ţi se pare că văd pentru prima dată motociclete? Sunt sătul până deasupra capului. Pe mine nu mă afectezi cu nimic. Mâine ies la pensie şi îmi văd de viaţă. Dar ţie ţi se va întâmpla aici o nenorocire.

Trei motociclete am scos din şanţurile astea. Hai cu mine să îşi arăt nişte cruci acolo. Cruci de oameni. Prima oară când o să moară unul aici, o să te chem să vezi cum moare un om în braţele tale”, le-a povestit poliţistul motociclistului şi prietenilor săi.

Prietenii motociclistului surprins de un echipaj de poliție în timp ce făcea burnout-uri pe un drum din Botoșani și mergea cu viteză au postat clipul pe YouTube, susținând că au fost agresați de oamenii legii.

Citește și...