Un român din Italia și-a violat și torturat concubina. Femeia a trecut prin chinuri inimaginabile

Publicat: 13/09/2018 | 11:05
Un român din Italia și-a violat și torturat concubina. Femeia a trecut prin chinuri inimaginabile

Un român din Italia și-a violat și torturat concubina. Femeia a fost maltratată timp de mai multe luni de bărbatul în vârstă de 25 de ani, acesta este descris ca fiind extrem dee violent. El i-a provocat femeii răni foarte grave cu un fier încins și a snopit-o în bătaie pentru a o pedepsi.

Conform informațiilor publicate de ziarul La Repubblica, cei doi trăiau în concubinaj în localitatea italiană Castel Volturno. Femeia, în vârstă de 46 de ani, a fost obligată să suporte abuzurile repetate ale lui Roman Cătălin Constantin. Cazul a ieșit la iveală după ce un raport al medicilor de la secția Urgențe a unui spital din zonă a confirmat răni grave suferite de o femeie. Medicii consemnaseră diferite fracturi ale oaselor, vânătăi pe tot corpul femeii, precum și o arsură de gradul I pe un șold. Era vorba despre un ”însemn” asemănător celui folosit de văcari pentru a însemna vitele.

Obligată să consume droguri și să stea dezbrăcată sub dușul rece

Românul este acuzat acum de sechestrare, maltratare și abuzuri sexuale împotriva partenerei sale de viață.

Din declarația dată de femeie rezultă că bărbatul era lipsit de scrupule, iar coșmarul prin care a fost obligată să treacă a început în luna decembrie a anului 2017. Românul este acuzat și că și-a sechestrat concubina în casă, în perioada 1-3 septembrie a.c., obligând-o să consume droguri și să stea dezbrăcată sub dușul rece. Femeia a mai spus în fața polițiștilor și că a fost bătută cu bestialitate, iar concubinul a rănit-o cu o furculiță încinsă.

Ancheta este în desfășurare.

 

Citește și...