Un tânăr de 22 de ani a murit în Iași după ce a „zburat” cu un Mercedes, într-o curbă

Publicat: 16/05/2019 | 12:16

Accident grav în județul Iași, în urma căruia un tânăr de 22 de ani și-a pierdut viața, iar un prieten care îl însoțea, de aceeași vârstă, a fost grav rănit. Cei doi se îndreptau, în noaptea de miercuri spre joi, către Iași, la bordul unui Mercedes. (VEZI AICI: ULTIMUL MESAJ AL LUI RĂZVAN CIOBANU ÎNAINTE DE ACCIDENT)

În apropiere de comuna Scânteia, într-o curbă, din cauza vitezei și a șoselei ude, mașina în care se aflau cei doi a ieșit în decor și s-a răsturnat. Impactul cu solul a fost violent, șoferul murind pe loc, iar amicul său fiind grav rănit.

Rănitul ar avea fracturi la coloana vertebrală

Medicii care au ajuns la fața locului au preluat pasagerul, care se afla pe locul din dreapta. Acesta ar avea fracturi la coloana vertebrală. Rănitul a fost transportat la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Pentru șofer, cadrele medicale au fost nevoite să declare decesul. (CITEȘTE AICI: ACCIDENT CUMPLIT ÎN DOLJ. O FETIȚĂ DE 9 ANI A FOST SPULBERATĂ DE O MAȘINĂ)

„În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanții Poliției din Iași.

Citește și...