Ultimul mesaj al lui Răzvan Ciobanu înainte de accident: ”E groaznic aici, nici nu-ți imaginezi…”

Publicat: 16/05/2019 | 11:46
Ultimul mesaj al lui Răzvan Ciobanu înainte de accident: ”E groaznic aici, nici nu-ți imaginezi…”

Răzvan Ciobanu murea în urma unui cumplit accident, în a doua zi de Paște, iar familia, prietenii și apropiații au fost în stare de șoc. Anchetatorii au stabilit că fostul creator de modă nu purta centura de siguranță și s-a izbit violent de un copac după ce a părisit șoseaua. 

Au fost formulate teorii diverse referitoare la circumstanțele care au dus la moartea lui Răzvan Ciobanu, iar polițiștii au intrat în posesia telefonului acestuia. Astfel, au ieșit la lumină noi informații. Înainte de a porni către propria moarte, Răzvan Ciobanu a transmis un ultim mesaj, pe whatsapp, unui prieten de al său. Designerul se afla la un festival, Sunwaves, transmițându-i respectivului părerea sa despre ceea ce se întâmpla acolo.

„Este groaznic aici. Groaznic! La Sunwaves. Nu-ți imaginezi. Nici eu nu-mi imaginam. Intuiam, dar chiar așa… Niciodată. Ție ți-ar plăcea, însă”, a scris Răzvan Ciobanu.

Răzvan Ciobanu: ”Este groaznic aici”

Citește și: LA CE ORĂ A MURIT, DE FAPT, RĂZVAN CIOBANU

Răzvan Ciobanu se temea că va fi ucis

Uluitor! Răzvan Ciobanu se temea că va fi omorât, de mai mulți ani, au dezvăluit apropiații. Fostul designer s-a stins pe 29 aprilie, la marginea comunei Săcele, județul Constanța, într-un accident rutier. Sunt unele suspiciuni în legaătură cu moartea lui Ciobanu, fiind luată în calcul chiar și varianta crimei.

”Mai mereu era abulic! Se îndepărtase de prieteni și era plin de datorii. Poate tocmai de aceea, își găsea liniștea doar dacă apela la un stimulent chimic. Din păcate, reacționa ciudat la el. Asta era situația și toți știau adevărul”, au povestit, în exclusivitate pentru wowbiz.ro, persoane din anturajul controversatului creator de modă!

Citește și: LEGIȘTII AU FINALIZAT RAPORTUL! CE AU DESCOPERIT MEDICII ÎN CORPUL LUI RĂZVAN CIOBANU