La ce oră a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Publicat: 08/05/2019 | 11:45
La ce oră a murit, de fapt, Răzvan Ciobanu

Accidentul teribil în care a murit Răzvan Ciobanu a declanșat o adevărată sarabandă a semnelor de întrebare și a ipotezelor. Bineînțeles că sunt așteptate cu nerăbdare rezultatele finale ale anchetei, însă, până atunci, fiecare informație nouă este inserată în ”filmul” evenimentelor care s-au petrecut în acea noapte tragică. 

Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paște, la intrarea în comuna Săcele, județul Constanța. A pierdut controlul mașinii, a ieșit d epe șosea, a mai rulat aproximativ 800 de metri, apoi s-a izbit violent de un copac. El a fost descoperit, dimineața, de o persoană care a apelat și numărul de urgență 112, anunțând accidentul. Ora la care a murit Răzvan Ciobanu nu este, încă, stabilită cu precizie, însă iată că a apărut o informație nouă.

Zona în care s-a produs impactul este la intrarea în localitatea Săcele, însă foarte aproape se aflau câteva magazii. Într-una dintre clădiri stă un bărbat – fost călugăr. Conform propriilor declarații, în noaptea respectivă se uita la televizor. Și a precizat, pentru o emisiune tv, ora exactă când s-a produs accidentul. ”Se uita la televizor, iar lângă acesta are un aparat care arată ora. Era 1 fără 5 când a auzit bubuitura. Nu a ieșit atunci din casă, dar știe exact ora”, a povestit Sorin Ovidiu Bălan, jurnalistul care a vorbit cu bărbatul din Săcele, conform stirilekanald.ro.

Citește și: CINE APARE PE HARD DISK-URILE LUI RĂZVAN CIOBANU. KEKY, CÂNTĂREȚUL PE TOCURI, ARUNCĂ BOMBA

Răzvan Ciobanu nu purta centura de siguranţă

Răzvan Ciobanu a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. După orașul Năvodari, creatorul de modă ar fi părăsit drumul județean, arată primele date ale anchetei.

Mașina de teren și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști. Aici s-ar fi rostogolit de mai multe ori și a smuls din rădăcini câțiva copaci, iar în final, autoturismul s-a oprit pe roți, izbindu-se frontal de un copac. (VEZI ȘI: CU CE PREȚ SE VÂND PE OLX ROCHIILE FĂCUTE DE RĂZVAN CIOBANU, DUPĂ TRAGEDIE)

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Înainte de accidentul dramatic, el a încercat să trimită un mesaj – designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie. Răzvan Ciobanu ar fi suferit o hemoragie la cap, potrivit medicilor legişti care au efectuat autopsia.

Citește și...