Unde a fost găsit pistolul furat de la jandarmerița bătută în timpul protestelor. A fost îngropat la marginea lacului

Publicat: 21/08/2018 | 10:19

Arma furată de la Ștefania, jandarmerița agresată la mitingul din Piaţa Victoriei de pe 10 august, a fost găsită în comuna Petrechioaia, din județul Ilfov. Arma a fost ascunsă într-o zonă izolată, la marginea lacului. A fost îngropată în dreptul unor copaci. Este vorba despre un pistol Carpați cu gloanţe, calibrul 7,65mm.

Oamenii legii au găsit pistolul furat de la brâul jandarmeriței într-o zonă izolată din Ilfov, în Petrechioaia. Suspectul i-a sustras femeii pistolul, în timpul protestului de pe 10 august, din Piața Victoriei.

„În urma actelor de urmărire penală continue desfăşurate de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost recuperat pe raza judeţului Ilfov, în urmă cu puţin timp, pistolul sustras în timpul evenimentelor violente ce au avut loc în ziua de 10.08.2018, cu ocazia manifestaţiei din Piaţa Victoriei, Bucureşti”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), într-un comunicat de presă remis Mediafax.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au dispus, săptămâna trecută, arestarea unui bărbat în vârstă de 32 de ani, suspectat că ar fi furat arma femeii jandarm la protestul din 10 august. El nu şi-a recunoscut faptele în faţa procurorilor. (Citește și Bărbatul suspectat că a furat arma jandarmeriței, reținut!)