În urmă cu un an i-au murit ambii copii, iar acum olteanca de 47 de ani a aflat că e gravidă cu… gemeni!

Publicat: 18/02/2018 | 23:09

Ce destin nemilos! El, 23 de ani, ea, 22, soră și frate, studenți! Ambii mor într-un accident de circulație! Mama lor vine în țară, pentru a-i îngropa! Lucra în Spania… Se întâmpla în primăvara anului trecut! CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a aflat că femeia de 47 de ani, pe care soarta a lovit-o atunci atât de crunt, are motive să zâmbească din nou! Este însărcinată și…

Va avea gemeni, un băiat și o fată! Cel de Sus și-a întors privirea către mama îndoliată, care și-a pierdut în acea blestemată zi de mai cele două comori, Florin și Gabriela! Vestea s-a împrăștiat cu viteza fulgerului între oamenii din Balș, de unde este familia Radu, greu încercată anul trecut.

Chiar dacă nu-i va uita niciodată pe cei doi copii decedați tragic, într-o curbă înșelătoare, femeia de 47 de ani poate spune că viața ei are un nou început! (CITEȘTE AICI: BOMBĂ ÎN SHOWBIZ. CANCAN.RO ARE AMĂNUNTE INCREDIBILE DE ULTIMĂ ORĂ! LIVIU VÂRCIU S-A DESPĂRȚIT DE IUBITA CARE A NĂSCUT ÎN URMĂ CU 5 LUNI!)

Impact violent, destine frânte!

Ce tragedie! Impact violent, iar doi tineri, frate şi soră, care se îndreptau spre Craiova, aveau să-și piardă viețile. Din cauza vitezei, au ajuns pe celălalt sens şi s-au izbit de o altă maşină. Mama celor doi a primit cumplita veste în Spania, acolo unde lucra. Cu câteva zile înainte, îi dăruise fiului chiar maşina în care şi-a pierdut viaţa alături de sora sa.

Nenorocirea s-a petrecut într-o curbă, cu doar câțiva kilometri înainte de destinație. Drumul era liber, iar Florin și-a testat mașina. „Nu era chiar un adept al vitezei, el era mai mult pasionat de frumuseţea maşinii. Dar vă daţi seama, ca orice tânăr, adrenalina…”, spunea Sorin, cel mai bun prieten al lui Florin. (CITEȘTE AICI: FRAŢII CARE AU MURIT ÎN TERIBILUL ACCIDENT DE MAŞINĂ DIN DOLJ, CONDUŞI PE ULTIMUL DRUM!)

O altă minune în Olt!

În urmă cu trei ani, doi copii și-au găsit sfârșitul uciși de propriul tată, iar mama lor părea că nu-și va reveni niciodată. Fetele fuseseră găsite spânzurate, iar criminalul, chiar tatăl lor, și-a pus capăt zilelor. (CITEȘTE AICI: DUȘMANII ȘEFULUI DE LA FEDERAȚIA DE FOTBAL AU FĂCUT OSPĂȚ ÎMPĂRĂTESC DE ZIUA VALOROSULUI ”BELA” ”AICI SUNT OAMENII CARE CONDUC ROMÂNIA…”)

La doi ani de la tragedie, femeia, ca și în cazul prezentat de CANCAN.RO mai sus, a avut motive de bucurie din nou. Ileana, cum o cheamă pe femeie, din localitatea Mirila, județul Olt, s-a recăsătorit şi a rămas însărcinată cu… gemene!

La un an de la moartea fiicelor sale, Ileana a cunoscut un bărbat… S-a îndrăgostit… (VEZI DETALII AICI). Femeia mărturisea, pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, că leacul care a ajutat-o să meargă mai departe după moartea Claudiei şi a Marinei a fost credinţa în Dumnezeu.

„Medicamentul care m-a ajutat să mă vindec a fost credinţa, credinţa în Dumnezeu. Am încheiat o viaţă şi am început o altă viaţă. Nu se compară. Ştiu că lumea zice că fetele care or să vină… Pe fetele pe care le-am pierdut nu le înlocuieşte nimeni. Ele sunt alte două suflete şi pe celelalte fete nu o să le poată înlocui nimeni, niciodată”, a mărturisea Ileana, mama fetelor spânzurate de tată. (CITEȘTE AICI: POVESTEA CARE ÎȚI VA SMULGE LACRIMI. ÎȘI CAUTĂ DE 19 ANI FIUL PIERDUT ”TE RUGĂM DĂ-NE UN SEMN DE VIAȚĂ! AU FOST ANI CHINUIȚI ȘI ÎNDURERAȚI…” PĂRINȚII AU RĂSCOLIT EUROPA ȘI AU CERUT AJUTORUL LA 3 PREȘEDINȚI AI ROMÂNIEI)

Claudia şi Marina au fost găsite spânzurate, în 28 martie 2015, într-o anexă a casei tatălui lor, chiar de mama lor.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...