”Aici sunt oamenii care conduc România…”

Publicat: 16/02/2018 | 22:47

Masă împărătească a dat vineri, în jurul prânzului, Adalbert Kassai, nimeni altul decât fostul secretar general al Federației Române de Fotbal în mandatul lui Mircea Sandu! A fost ziua lui, așa că și-a adunat prietenii la un restaurant chinezesc, pentru a-i cinsti. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vă prezintă culisele ospățului la care au participat mai mulți dușmani ai lui Răzvan Burleanu.

67 de ani a împlinit Adalbert Kassai, fostul oficial al FRF, motiv numai bun pentru o întâlnire cu amicii lui, pentru a le face cinste cu o masă și un șpriț bun! A ales cu grijă locul, un restaurant chinezesc dintr-un hotel cunoscut din Capitală. A rezervat un loc ceva mai retras, iar invitații au început să apară imediat după ora 12:00. Dumitru Dragomir, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Bebe Ionescu, tatăl lui Syda, Alexandru Voinea, fost trezorier al FRF în mandatul ”Nașului”, dar și celebrul actor Cornel Palade s-au aflat între invitații lui ”Bela”. (CITEȘTE AICI: EXCLUSIVITATE. Breaking news! CANCAN.ro a aflat că mijlocaşul a obţinut cetăţenia română. Fotbalistul senegalez poate juca pentru ”naţionala” lui Contra)

Lesne de înțeles, mâncăruri fine, nu numai chinezești, băuturi, la fel! Doar Kassai nu a fost un ”oricine” în fotbalul românesc! Masa și băutura au fost însoțite cu multe urări de bine, dar și cu glume din plin, spuse în special de Mitică Dragomir. S-au depănat și amintiri, s-au făcut planuri. Unii dintre ei nu au uitat cum au fost ”loviți” în moalele capului în 2014, imediat ce Răzvan Burleanu a câștigat alegerile pentru președinția FRF.

Între o ”vită iute cu legume” și un păhărel de șampanie, Mitică Dragomir a făcut scurta dezvăluire, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România: ”Aici sunt oameni de seamă, oameni care conduc România!” (VEZI ȘI: Declaraţii exclusive. Scandal înaintea meciului FCSB-Lazio! Fundaşul lui Gigi Becali s-a încăierat în trafic cu un şofer: ”M-a urmărit cu maşina şi…”)

I-a cerut pe loc demisia!

Adalbert Kassai a fost primul om din cadrul Federației Române de Fotbal ”sacrificat” de Răzvan Burleanu, cel care îi lua locul lui Mircea Sandu.

Noul președinte, de doar 29 de ani, a uimit asistența, în timpul discursului pe care l-a avut după ce a fost anunțat câștigător. După ce l-a desființat pe Mircea Sandu, Burleanu i-a cerut demisia lui Adalbert Kassai, secretarul general al Federației. (CITEȘTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. A fugit de la Dinamo înaintea derbyului cu FCSB, iar noi l-am filmat pe fotbalist cu…)

„Înainte de toate, vreau să vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Este o onoare și mă voi achita cu maximum profesionalism. V-am promis performanță, echidistanță și am adus cu mine oameni care nu fac parte din grupuri de interese. Vă promit că nu vă voi dezamăgi. În primele două luni vom pune la punct echipa. Revoluția de care s-a temut Mircea Sandu a venit. După 24 de ani de domnie, ca a lui Ceaușescu, a venit momentul schimbării”, a spus Răzvan Burleanu.

„Domnule Kassai, aștept demisia dumneavoastră mâine dimineață. Vă rog, nu mă puneți să vă dau eu afară!”, a fost anunțul care a șocat asistența!

Adalbert Kassai s-a conformat, iar a doua zi și-a depus demisia. El a mai activat în fotbal, secretar general la FC Voluntari, în perioada în care Mitică Dragomir era președinte de onoare. Se întâmpla în 2016, iar când Dragomir a renunțat, Kassai a plecat și el.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...