EXCLUSIVITATE. Breaking news! CANCAN.ro a aflat că mijlocaşul a obţinut cetăţenia română. Fotbalistul senegalez poate juca pentru ”naţionala” lui Contra

Publicat: 15/02/2018 | 13:11

Boubacar Mansaly a obţinut cetăţenia română şi poate juca pentru ”naţionala” lui Cosmin Contra. În vârstă de 29 de ani, mijlocaşul a evoluat în Liga 1 pentru Dinamo şi Astra, iar în prezent este legitimat la BB Erzurumspor, grupare care evoluează în a doua divizie din Turcia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (VEZI ŞI: VIDEO EXCLUSIV. Bokila, Salomao, Nascimento & ”haita veselă” au comis-o. Străinii lui Dinamo, dezmăţ în club cu o noapte înainte de cantonament!)

Boubacar Mansaly a făcut cunoştinţă cu fotbalul românesc în 2012, când a semnat cu formaţia din “Ştefan cel Mare”. Timp de trei sezoane a fost titular de drept şi a avut evoluţii bune în tricoul alb-roşu. A ales să-i părăsească, însă, pe “câini” şi, imediat, a semnat cu Astra Giurgiu, cu care a ieşit campion în Liga 1 în urmă cu un an şi jumătate. (VEZI AICI: Naţionala de fotbal a României şi-a aflat adversarii de la Liga Naţiunilor! Nu am evitat Serbia!)

În vara anului trecut, a semnat cu BB Erzurumspor, din Tucia. România i-a rămas, însă, la suflet. Motiv pentru care a solicitat cetăţenia. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că ANC (Autoritatea Naţională pentru Cetăţenie) i-a acordat-o fără niciun fel de problemă. Preşedintele ANC, Andrei Tinu, a confirmat informaţia, astfel că mijlocaşul senegalez poate juca pentru echipa naţională, unde selecţioner este Cosmin Contra. Rămâne de văzut dacă “Guriţă” îl va avea în vizor.

Cert este că Boubacar Mansaly poate evolua sub “tricolor”. A strâns 104 partide în Liga 1 şi ar merita o şansă. În România s-a remarcat ca un mijlocaş bătăios şi foarte disciplinat din punct de vedere tactic. Cu el în teren, Astra Giurgiu a câştigat campionatul şi a avut un parcurs foarte bun în Liga Europa, când echipa a ajuns până în primăvară. (CITEŞTE ŞI: A ţinut-o ”ascunsă” până acum… Ea este noua bombă-sexy de la ”naţionala” lui Contra!)

 

A plecat cu scandal de la Dinamo

Imediat după ce a plecat de la Dinamo, Mansaly Boubacar a explicat că oficialii clubului l-au tratat cu dispreţ în ultimele luni când mai avea contract.

„Eu sunt cel care am decis să îmi închei contractul, nu ei. Am spus stop pentru că nu mă simţeam deloc bine aici, nu mi-au acordat respectul pe care l-aş fi meritat după trei ani petrecuţi aici. Nu m-au plătit, aşa că nu aveam cum să mai continui în aceste condiţii. Aceste ultime luni au fost foarte dificile pentru mine. Am petrecut doi ani şi jumătate buni aici, dar ultimele luni au fost un coşmar. Mi-aş fi dorit să părăsesc Dinamo în alte condiţii, dar, din păcate, ăsta este fotbalul.

Unii s-au purtat bine cu mine, alţii deloc. Dar asta este viaţa, nu poţi să fii iubit de toată lumea. Dar nu e nicio problemă, viaţa merge înainte. Un club ca Dinamo trebuie să investească dacă vrea să câştige titlul. Dar ei nu vor să investească şi de aia nici nu pot câştiga. Nu mi-am primit toţi banii. I-am lăsat aici. Am renunţat la 11.500 (de euro, n.r.). Am primit doar 5.000 pentru că eu nu vreau să mai rămân, tot ce îmi doresc este să plec de la Dinamo. Mă simt obosit psihic, nu mai pot, nu vreau decât să plec”, spunea Boubacar Mansaly în iunie 2015. (NU RATA: EXCLUSIV. ”Regele gresiei” a pus totul la cale. Selecţionerul Contra l-a scos ”pe interval” pe gălăgiosul Pandi)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...